خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 14 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فداکاری جکسون برای تسهیل پیوستنش به بایرن مونیخ

تسنیم | ورزشی | جمعه، 14 شهریور 1404 - 14:12
مهاجم جدید بایرن مونیخ برای عملی شدن انتقالش به این تیم از خودگذشتگی خاصی انجام داد.
چلسي،انتقال،جكسون،مونيخ،سنگالي،نيكلاس،بايرن،مهاجم،باشگاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نیکلاس جکسون سرانجام پس از کش‌و‌قوس‌های فراوان، در آخرین روز پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی، با قرارداد قرضی یک ساله و با بند خرید از چلسی به بایرن مونیخ پیوست.
در ابتدا دو باشگاه بایرن مونیخ و چلسی بر سر انتقال این مهاجم سنگالی به جمع باواریایی‌ها با قرارداد قرضی یک ساله به ارزش 15 میلیون یورو با بند خرید غیراجباری 80 میلیون یورویی به توافق رسیده بودند و این مهاجم سنگالی هم به همراه مدیر برنامه‌هایش راهی شهر مونیخ شده بود تا روند پیوستنش به جمع شاگردان ونسان کمپانی را تکمیل کند، اما در پی مصدومیت لیام دلاپ از ناحیه همسترینگ در جریان برتری 2 بر صفر چلسی مقابل فولام در هفته سوم لیگ برتر انگلیس، چلسی این انتقال را متوقف و از جکسون خواست تا به لندن بازگردد.
در نهایت این انتقال در پی اصرار نیکلاس جکسون برای پیوستنش به جمع باواریایی‌ها با رقمی کمی بیشتر عملی شد.
نشریه آلمانی «بیلد» در شماره امروز (جمعه) خود گزارش داد؛ پس از اینکه باشگاه چلسی مبلغ درخواستی‌اش برای انتقال قرضی نیکلاس جکسون 24 ساله را از 15 میلیون یورو به 16.5 میلیون یورو افزایش داد، این مهاجم سنگالی در عوض بخشی از طلب خود از این باشگاه لیگ برتری را بخشید تا مذاکرات بین دو باشگاه تسهیل شود و بایرن مونیخ هم مجبور به پرداخت هزینه بیشتری نشود.
اولویت مدیران بایرن مونیخ همیشه نیکلاس جکسون بوده است، اما به خاطر به تعلیق درآمدن مذاکرات‌شان با چلسی، آنها در آخرین ساعات نقل‌وانتقالات تابستانی حتی با آنتونی بال برزیلی منچستریونایتد تماس گرفتند و او را به عنوان گزینه‌ای جانشین در صورت عملی نشدن انتقال این مهاجم سنگالی در نظر داشتند.
پاسخ آنتونی اما این بوده که او فقط روی انتقال به رئال بتیس تمرکز دارد، انتقالی که در نهایت با امضای قراردادی پنج ساله شکل عملی به خود گرفت.
انتهای پیام/