خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 14 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۵۰ همت از مطالبات کشاورزان پرداخت شد/

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 14 شهریور 1404 - 13:12
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۷ میلیون و ۷۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شد.
گندم،كشاورزان،بيمه،گندمكاران،ايماني،مطالبات،اجباري

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۷ میلیون و ۷۰۰ هزارتن گندم با ارزش ۱۵۸ هزارمیلیارد تومان از کشاورزان خریداری شده است.
وی از پرداخت بیش از ۹۴ درصد مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: تاکنون ۱۵۰ همت از مطالبات کشاورزان پرداخت و ۸ همت مابقی مانده است، اما اختلاف نظری در بحث بیمه اجباری میان وزارت جهاد، سازمان هدفمندی، سازمان مدیریت وجود دارد.
ایمانی ادامه داد: در ابتدای فصل براساس قانون بودجه اعلام کردند که بیمه فراگیر و اجباری باید شود و کشاورزان زیربار نرفتند و گندم خود را به بازرگانی دولتی تحویل دادند، اما اکنون اعلام می کنند که ازای گندم آبی و گندم دیم رقمی از مبلغ گندم کشاورزان کسر می کنند، درحالیکه این امر خلاف قانون است چراکه برگ بیمه ای فروخته نشده و کشاورز هم برمبنای شرایط منطقه آیتم های بیمه را انتخاب نکرده است و با پیگیری های مکرر بدنبال حل موضوع هستیم.
مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به روند کند خرید و تحویل گندم به سیلوها بعید است که میزان خرید تضمینی گندم به ۸ میلیون تن برسد‌.