خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجهیز بیمارستان 22 بهمن خواف به 6دستگاه ونتیلاتور فوق پیشرفته

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 14 شهریور 1404 - 11:12
سرپرست شبکه بهداشت و درمان خواف از تجهیز بخش آی سی یو بیمارستان 22 بهمن این شهرستان مرزی به 6دستگاه ونتیلاتور فوق پیشرفته خبر داد.
خواف،ونتيلاتور،نيازهاي،بيمارستان

امیررضا وکیلیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از خواف اظهارکرد: در پی پیگیری‌های مستمر و با هدف رفع نیازهای بخش مراقبت‌های ویژه، آی‌سی‌یو بیمارستان 22 بهمن خواف به شش دستگاه ونتیلاتور فوق‌پیشرفته مجهز شد.
وی با اشاره به پایش مستمر نیازهای تجهیزاتی در تنها بیمارستان شهرستان خواف افزود: سه دستگاه ونتیلاتور اطفال و بزرگسالان مدل EDP-TS Advance و سه دستگاه ونتیلاتور مدل RESPINA-P1 تهیه و جهت بهره‌برداری در بخش آی‌سی‌یو بیمارستان نصب گردید.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان خواف تصریح کرد: امیدواریم با ادامه این روند و با شناسایی و پیگیری نیازهای حوزه بهداشت و درمان مانند تجهیزات، نیروی انسانی و پروژه‌ عمرانی، بتوانیم در مسیر ارتقای کمی و کیفی خدمات درمانی در سطح شهرستان گام‌های مؤثری برداریم.
انتهای پیام/282