پخت نان در 22 نانوایی در مشهد با آرد کامل
مدیر عامل اتحادیه تعاونی های آرد و نان مشهد گفت: 22 نانوایی درمشهد نان خود را با آرد کامل تولید می کنند.

محمود دارابی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم درحاشیه بازدید از کارخانه آرد اظهارکرد: باتوجه به اینکه اعضای اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد 960 نفرهستند و هرچند به تازگی نرخنامه جدید نانوایان سطح شهر مشهد اعلام شده بنابراین تولید نان کامل قیمت تمام شده آن را افزایش داده و به نظر میرسد بازنگری در نرخهای نان ضرورت داشته باشد.
وی افزود : به تازگی کارخانههای آرد زیرپوشش این اتحادیه تولید آرد کامل را آغاز کردهاند به طوری که سبوس گیری از گندم را از 15 و 20 درصد به 2 تا سه درصد کاهش دادهاند در همین راستا 22 نانوایی در مشهد از آرد این کارخانهها برای تولید نان کامل بهره میگیرند.
مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد خاطرنشان کرد : 22 نانوایی مشهد نان خود را با آرد کامل (با میزان سبوس گیری 2 تا سه درصدی از گندم) تولید میکنند.کاهش درصد سبوس گیری آرد باعث افزایش جذب آب و بهبود عطر و طعم نان میشود، نانهایی که با استفاده از دستگاه استاندارد پخته می شوند، نه تنها سالمتر بلکه بافت و طعم بهتری هم دارند.
دارابی با اشاره به اینکه اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد 2 کارخانه از مجموعه 32 کارخانه آرد خراسان رضوی را در اختیار دارد تاکیدداشت : کارخانه آرد یاسین در سال 1401 با بهرهگیری از تسهیلات بانک توسعه تعاون به صورت کاملا مدرن شروع به فعالیت کرد.
وی اضافه کرد: این کارخانه ظرفیت تولید آرد از چهار هزار و 500 تن گندم را دارد، اما به دلیل سهمیهبندی گندم در خراسان رضوی، سهم این کارخانه 2 هزار و 300 تا 2 هزار و 500 تن گندم در ماه است.
مجتبی حدادی، سرپرست مدیریت شعب بانک توسعه تعاون خراسان رضوی نیز ادامه داد: اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد از شرکتهای تعاونی قدیمی این شهر است که سابقه فعالیت آنها به 27 سال قبل بازمیگردد، بانک توسعه تعاون تاکنون 520 میلیارد ریال در ایجاد کارخانههای آرد زیرمجموعه این اتحادیه مشارکت مالی داشته است.
وی اذعان کرد:یکی از وظایف بانک توسعه تعاون، پرداخت تسهیلات به بخش تعاون است لذا به موجب تکلیف و ماموریتی که در اساسنامه دارد، تا حدود 70 درصد منابع بانک را در اختیار بخش تعاونی اعم از اشخاص عضو تعاونی و شرکتهای تعاونی قرار میدهد.
انتهای پیام/282/.