خانواده آیتالله العظمی شاهرودی احیا کننده پیاده روی اربعین هستند
شاهرود - استاد حوزه علمیه مشهد ضمن گرامیداشت یاد آیت الله العظمی محمود شاهرودی و آیت الله العظمی محمد شاهرودی، گفت: این خانواده احیا کننده پیادهروی اربعین هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام فاضل کدکنی شامگاه شنبه در مراسم هفتمین روز درگذشت عالم ربانی، حضرت آیت الله العظمی سید محمد حسینی شاهرودی به میزبانی مدرسه قلعه شاهرود ضمن بیان اینکه خانواده آن مرحوم و ابوی بزرگوارشان حضرت آیت الله العظمی سید محمود حسینی شاهرودی، احیا کننده پیادهروی اربعین هستند که امروز میراث آن به میلیونها مسلمان و شیعه رسیده است، تاکید کرد: این بزرگواران در حالی راهپیمایی اربعین را بنا نهادند که اوج سختگیریهای حزب بعث عراق وجود داشت اما از پا ننشستند.
وی با بیان اینکه امروز راهپیمایی اربعین به واسطه مجاهدتهای آن بزرگواران به نماد همبستگی مسلمانان بدل شده است، افزود: مرحوم آیت الله العظمی شاهرودی عمری را در راه خدمت به اهل بیت (ع) و مذهب تشیع گذراندند و امروز در اوج عظمت از بین ما رفتند.
علما باید عامل به علم و دین باشند
این مدرس خارج فقه حوزه علمیه ضمن بیان اینکه عالمان دینی باید عامل به عمل نیز باشند، تاکید کرد: حضرت آیت الله العظمی شاهرودی فقید، در واقع عالم عامل و تربیت شده در مکتب اهل بیت (ع) بودند.
کدکنی با بیان اینکه صاحبان اعمال صالح که عمرشان را در راه خیر و به نفع دین سپری میکنند، هرگز نمیمیرند، ابراز کرد: افرادی چون آیت الله شاهرودی همواره برای مردم زنده هستند و خدماتشان به اسلام جاودانه است.
وی با بیان اینکه مرحوم حسینی شاهرودی عمر خویش را به خدمت به خاندان عصمت و طهارت (ع) و تربیت عالمان دینی در کنار راهنمایی پدرگونه مردم گذاشت، افزود: دانشمندان و پیشوایان مذهبی پس از فوت هم همچنان زنده هستند و لذا درس و تدریس ایشان به واقع جریانسازی بزرگی در عرصه نگهداشت فرهنگ شیعی بوده است.