خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 14 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرفسور حسابی جهان را در سیطره علمی خویش درآورد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 12 شهریور 1404 - 22:53
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور گفت:پرفسور محمود حسابی توانست قله های علم و ترقی را بپیماید و نه تنها استان مرکزی، شهرستان تفرش و ایران بلکه جهان را به سیطره علمی خویش درآورد.
حسابي،تفرش،پرفسور،مفاخر،قرآن،علم،انجمن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش،‌محمود شالویی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشورشامگاه چهارشنبه در آیین نکوداشت پروفسور سید محمود حسابی در تفرش گفت: پرفسور محمود حسابی توانست قله‌های علم و ترقی را بپیماید و نه تنها استان مرکزی، شهرستان تفرش و ایران بلکه جهان را به سیطره علمی خویش درآورد.
وی افزود: پرفسور حسابی با ویژگی‌های انس و الفت، حافظ قرآن، روحیه فروتنی، اخلاق و اخلاصش خاص شد و سبب شد به عنوان الگویی برای کشور تبدیل شود.
شالویی تصریح کرد: پرفسور حسابی تنها به علم خوش بسنده نکرد و با حافظ، سعدی، مولوی و بزرگان علم انس گرفت و از طرفی با قرآن چنان الفت گرفت که به عنوان حافظان قرآن به شمار می‌رفت و همین امر سبب شد حسابی به عنوان یک افتخار جهانی معرفی شود و الگویی برای نسل آینده باشد و باید از این شخصیت بزرگی علمی بهره بگیریم و مسیر آن را طی کنیم.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: 37 بنا قبل از انقلاب اسلامی توسط انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ساخته شد که شامل آرامگاه سعدی، فردوسی، باباطاهر و خیام، عطار و بسیاری از بزرگان بود و ساخت آرامگاه پرفسور حسابی در شهرستان تفرش اقدام بسیار خوب و ارزنده‌ای برای بزرگداشت این عالم بزرگ است.
انتهای پیام/711/