خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 12 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لژیونرهای شاغل در امارات به اردوی تیم ملی فوتبال اضافه شدند

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 11 شهریور 1404 - 21:30
۴ ملی‌پوش کشورمان که در لیگ امارات توپ می‌زنند، امشب برای حضور در تورنمنت کافا به اردوی تیم ملی در تاجیکستان اضافه شدند.
ملي،تيم،تاجيكستان،تورنمنت،شاغل

به گزارش مشرق، تیم ملی فوتبال که برای حضور در تورنمنت کافا به تاجیکستان رفته است، تمریناتش را در این کشور پیگیری می‌کند.
شاگردان قلعه‌نویی پس از پیروزی برابر افغانستان و هند، آماده بازی سوم و آخر مرحله گروهی با تاجیکستان در روز پنجشنبه ۱۳ شهریور می‌شوند.
در این راستا و با آغاز رسمی فیفادی، ۴ بازیکن شاغل در لیگ امارات وارد اردوی تیم ملی ایران شدند.سامان قدوس، شهریار مغانلو، محمدمهدی محبی و محمد قربانی، چهار لژیونر ایرانی شاغل در لیگ امارات امروز خود را در تاجیکستان به کادرفنی تیم ملی معرفی کردند.
براین اساس تمرینات تیم ملی فردا با حضور تمامی نفرات برای بازی با تاجیکستان و ادامه رقابت‌های تورنمنت کافا پیگیری می‌شود.
تیم ملی ایران در حال حاضر با کسب ۶ امتیاز، صدرنشین گروه B تورنمنت است.