خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده ترامپ : هدف معامله قرن از بین بردن حماس و جهاد است

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 22 تیر 1398 - 20:26
فرستاده آمریکا در امور خاورمیانه هدف از طرح سازش آمریکایی موسوم به معامله قرن را از بین بردن موجودیت جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی دانست و گفت که ضمانتی برای فلسطینی‌ها در این طرح وجود ندارد.
درگيري،فلسطيني،مسائل،دولت،طرح،تسنيم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از النشره، جیسون گرینبلات در سخنانی گفت: معامله قرن در بردارنده راهکار دو دولت و مسائل شهرک‌ها و پناهندگان و قدس نیست.
وی افزود: هدف طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا همان پایان دادن به موجودیت جنبش های حماس و جهاد اسلامی است.
گرینبلات افزود: ما از عبارات دو دولت استفاده نمی کنیم.
استفاده از این عبارت به چیزی منجر نمی شود و نمی توان درگیری پیچیده ای مثل این درگیری را با شعاری دو کلمه ای حل و فصل کرد.
ما فقط از مردم می خواهیم که منتظر بمانند و وقتی که این طرح سیاسی را می گیرند، خواهند فهمید که چطور معتقدیم که هر دو طرف می توانند به شیوه بسیار خوبی از این درگیری خارج شوند، اما این کار نیازمند کار سخت و طاقت فرسای زیادی است.
وی تصریح کرد: ما هیچ ضمانتی به فلسطینی ها نمی دهیم، زیرا مسائل بین فلسطینی ها و اسرائیلی ها دشوار و سرشار از چالش است.
گرینبلات گفت: روابط با فلسطینی ها از اواخر سال 2017 میلادی قطع شده است و امیدوار است که تماسی برقرار باشد.
انتهای پیام/