خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 11 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطر: اقدامات اسرائیل با مخالفت منطقه‌ای و بین‌المللی روبرو است - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 11 شهریور 1404 - 15:13
سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت که نقشه رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه، همه از جمله اسرای اسرائیلی را در معرض خطر و تهدید قرار می دهد.
قطر،سخنگوي،اسرائيل،غزه،الانصاري،صهيونيستي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر امروز سه‌شنبه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تاکنون پاسخی به پیشنهاد اخیر درباره آتش‌بس در غزه نداده است.
الانصاری افزود: نقشه رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه همه از جمله گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) را در معرض تهدید قرار می‌دهد.
سخنگوی وزارت خارجه قطر اظهار داشت: نمی‌توان مسئله انسانی را به توافق ربط داد و باید گذرگاه‌ها برای ورود کمک‌های به غزه بازگشایی شود.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی قطر با اعلام اینکه" اقدامات اسرائیل اکنون با مخالفت آشکار منطقه‌ای و بین‌المللی روبرو شده است" گفت: فایده‌ای در انتظار کشیدن برای دستیابی برای صلح وجود ندارد؛ زمانی که در طرف اسرائیلی اراده‌ای برای آن وجود ندارد.
الانصاری خواستار موضع واحد جوامع بین‌المللی درباره نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه شد و افزود: موضوع برای جوامع بین‌المللی واضح است و باید موضعی واحد برای متوقف کردن اسرائیل شکل گیرد.
سخنگوی وزارت خارجه قطر بر حضور گروه‌های فلسطینی در تمامی محافل بین‌المللی تأکید کرد.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی قطر پیش‌تر نیز گفته بود که اسرائیل نمی‌خواهد به پیشنهاد مطرح شده پاسخ دهد.
انصاری تاکید کرده بود: توپ اکنون در زمین اسرائیل است و به نظر می‌رسد اسرائیل تمایلی به دستیابی به توافق ندارد.
انتهای پیام/