خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 11 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روابط اقتصادی با چین با جدیت دنبال می‌شود

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 11 شهریور 1404 - 13:23
وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای، بر پیگیری موضوعات اقتصادی و افزایش حجم تبادلات تجاری میان دو کشور تأکید کرد.
اقتصادي،وزير،شانگهاي،اجلاس،چين،اقتصاد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه حضور در اجلاس سران سازمان همکاری‌های شانگهای در تیانجین چین با اشاره به پیگیری‌ها برای رفع موانع، ایجاد انگیزه‌ها و تشویق در حوزه‌های سرمایه‌گذاری و تولید بسیار تاکید کرد: سعی می‌کنیم ظرف یکی دو ماه آینده موضوعات مطرح شده در سفر را پیگیری کنیم و به نتایج برسیم.
وی همچنین به تعاملات نفتی اشاره کرد و سازمان‌هایی مانند شانگهای و بریکس را جایگزین مناسبی برای مقابله با یک‌جانبه‌گرایی دانست که می‌توانند به تشکیل اتحادها و ائتلاف‌های جدید اقتصادی کمک کنند.
عبدالرضا رحمانی فضلی، سفیر کشورمان در چین نیز با اشاره به اهمیت حضور وزیر اقتصاد همراه رئیس جمهور در این اجلاس برای پیگیری مسائل اقتصادی و افزایش حجم تبادلات تجاری بین دو کشور تاکید کرد.
رحمانی فضلی در این باره گفت: بنده از وزیر اقتصاد دعوت کردم که یک سفر دوجانبه به چین داشته باشند؛ هم برای استفاده از ظرفیت اقتصادی اجلاس شانگهای و هم پیشبرد موضوعات اقتصادی میان دو کشور به عنوان رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی، فرصت حضور وزیر اقتصاد می‌تواند در رفع موانع و ایجاد انگیزه‌ها و تشویق در حوزه‌های سرمایه‌گذاری و تولید بسیار مؤثر باشد.