خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 11 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعال شدن دستگاه‌های نظارتی در صورت عدم همکاری دستگاه‌ها در مقابله با پولشویی و تروریسم+فیلم - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 11 شهریور 1404 - 08:55
رئیس مرکز اطلاعات مالی با بیان اینکه اجرای برنامه اقدام طبق آیین نامه مبارزه با پولشویی کشور یک تکلیف قانونی است، گفت:مرکز مکلف است اجرای این برنامه، چالش ها یا احیاناً عدم همکاری ها را سالانه به دفتر مقام معظم رهبری و سران قوا گزارش بدهد.
برنامه،مالي،همكاري،پولشويي،اجراي،كشور،تروريسم،تامين،جنگ،نواق ...

هادی خانی رئیس مرکز اطلاعات مالی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در پاسخ به سوالی در مورد تاثیر اجرای برنامه اقدام که مبتنی بر برنامه کاهش ریسک در حوزه پولشویی و تامین مالی تروریسم آماده شده است، گفت: آنچه که مسلم است اجرای این برنامه طبق آیین نامه مبارزه با پولشویی کشور یک تکلیف قانونی است که باید دستگاه انجام بدهند.
مرکز مکلف اجرای این برنامه، چالش‌های عدم اجرای این برنامه یا احیاناً عدم همکاری‌های مربوط به اجرای برنامه را سالانه به دفتر مقام معظم رهبری و سران قوا گزارش بدهد و این گزارش را خواهد داد.
فعال شدن دستگاه‌های نظارتی در صورت عدم همکاری دستگاه‌ها در مقابله با پولشویی و تروریسم
وی با بیان اینکه انتظار ما این است که دستگاه‌ها همکاری کنند و اگر خدای نکرده احتمامی برای این همکاری نباشد، قطعاً دستگاه‌های نظارتی عضو شورای مبارزه با پولشویی در این موضوع فعال خواهند بود، گفت: با این وجود تمرکز ما بر این است که با یک رویکرد ملی و با یک نگاه رفع نواقص، کار مشترک داشته باشیم.
خانی ادامه داد: تلاش ما این است که با دستگاه‌ها کار کنیم و این برنامه را که مستقیماً با جبهه ضد فساد کشور و با اعتبار و آبروی کشور در مجامع بین‌المللی ارتباط دارد را با سرعت مناسب و با حداکثر خروجی مورد انتظار به سرانجام برسانیم.
در حقیقت به دنبال آن هستیم که یک ریل گذاری در کشور اتفاق بیافتد که در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم برنامه محور حرکت می‌کنیم.
دیگر بخشی محور نیستیم و برنامه محور و در دید ملی حرکت می‌کنیم.
تلاش برای رفع نواقص حوزه تامین مالی نروریسم با روحیه همبستگی پساجنگ
وی در این خصوص که در جریان جنگ 12 روزه نمونه‌هایی از تامین مالی تروریسم از 5 میلیون تومان تا ارقام بسیار بزرگ‌تر را شاهد بودیم که از مسیرهایی مانند رمز ارز و یا حساب‌های اجاره‌ای در آنها استفاده شده بود.
با وجود هزینه‌ای که در جریان جنگ تحمیلی پرداخت شد، چرا همچنان برخی دستگاه‌ها همکاری کاملی برای مقابله با موارد مشابه در آینده ندارند؟
گفت: فرض من بر این است که جنگ تحمیلی علیه کشور یک نگاه متفاوتی را هم در این موضوعات ایجاد کرد.
قطعا تعاملات و همکاری ها را ما خیلی بیشتر از قبل شاهد خواهیم بود.
به هر حال این موضوع و این جنگ همونجوری که بارها اشاره شد یک انسجام و اتحاد ملی ایجاد کرد.
رئیس مرکز اطلاعات مالی تاکید کرد: این انسجام را در همکاری های بین دستگاه‌های امروز شاهد هستیم.
انشالله که همکاران ما در سایر دستگاه اجرایی با جدیت و اهتمام بیشتری به این موضوع مهم نگاه کنند تا این نواقص در حداقل زمان ممکن رفع شود.
.
انتهای پیام/