خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 10 شهریور 1404 - 19:30
یک عضو شورای سیاسی حزب الله لبنان تصریح کرد که این جنبش هرگز وارد تقابل و برخورد با ارتش لبنان نخواهد شد و همچنان به گفتگو درباره مسائل داخلی لبنان به دور از دخالتهای خارجی پایبند است.
لبنان،گفتگو،مقاومت،سلاح،حزب،الله،تاكيد،سياسي،تصميمي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «محمود قماطی» عضو شورای سیاسی حزب الله لبنان تصریح کرد: ما هرگز وارد تقابل و برخورد با ارتش لبنان نخواهیم شد.
وی خاطر نشان کرد: ما برای گفتگو آماده هستیم، ولی نه برای اینکه سلاح را تحویل دهیم.
قماطی که با شبکه العهد عراق گفتگو می کرد، اظهار داشت:ما انتظار داریم که ارتش لبنان با دوراندیشی و درایت و تجربه و اطلاع از واقعیت اوضاع لبنان هرگز به سمت رویارویی و تقابل با مقاومت و فتنه داخلی کشیده نخواهد شد.
زیرا تصمیم سیاسی که در کابینه گرفته شده، تصمیمی ظالمانه و غیرمنطقی است
این عضو حزب الله تاکید کرد که سند و طرح ارائه شده از آمریکا، طرحی مرده و غیر قابل اجرا است،زیرا مغایر با حاکمیت لبنان و منافع عالی کشور و علیه همزیستی مشترک است.
قماطی خاطر نشان کرد که حتی اگر طرح ارائه شده از سوی آمریکا، اصلاح شود، باز هم غیرقابل اجرا است و هرگز آن را اجرا نخواهیم کرد.
وی افزود: ما هرگونه موضعگیری مثبتی از خود نشان دادیم،به توافق آتش بس و عدم پاسخ به رژیم اسرائیل و همراهی با روند انتخاب رئیس جمهور و دولت پایبند بودیم، در هر موضوعی، موضع مثبتی اتخاذ کردیم، و از همان لحظه نخست، بر آمادگی خود برای گفتگو تاکید کردیم، ولی آنها گفتگو را نپذیرفتند و به سمت اتخاذ این تصمیم(خلع سلاح مقاومت) رفتند.
تصمیمی که در حقیقت تسلیم در برابر دیکته های خارجی است.
عضوشورای سیاسی حزب الله تاکید کرد: ما همچنان آماده گفتگو درباره راهبرد دفاعی برای دفاع از لبنان در برابر هرگونه دشمن خارجی هستیم، ما با پایان یافتن نقش این سلاح(مقاومت) مخالفیم.
انتهای پیام/