خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حل مشکل اسناد شهرک صنعتی کنگاور پس از ۲۳ سال در پی سفر رئیس قوه قضاییه

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 10 شهریور 1404 - 19:12
مشکل اسناد شهرک صنعتی کنگاور پس از ۲۳ سال در پی سفر رئیس قوه قضاییه به استان کرمانشاه حل و اسناد این شهرک تحویل داده شد.
صنعتي،كرمانشاه،اسناد،شركت،كنگاور،مالكيت،صادر

به گزارش مشرق، سند مالکیت شهرک صنعتی شهرستان کنگاور در سال ۱۳۸۱ به نام شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه صادر شد.
در ادامه، در سال ۱۳۸۸ فرآیند تفکیک اسناد انجام و تعداد ۸۲ فقره صورت‌جلسه تفکیکی تهیه شد که اسناد مربوطه نیز به نام شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه صادر و تحویل داده شد.
با گذشت حدود ۱۶ سال از صدور اسناد اولیه، شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه پیگیر صدور اسناد تفکیکی برای سه پلاک با مجموع مساحت ۴۵۸۰ متر مربع در راستای تکمیل فرآیند مالکیت و بهره‌برداری دقیق‌تر از اراضی شهرک صنعتی بود.
در تاریخ ۲۲ آذرماه ۱۴۰۳، با سفر رئیس قوه قضاییه به استان کرمانشاه و حضور بابایی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در جلسه شورای اداری شهرستان کنگاور در محل فرمانداری برگزار شد که یکی از مصوبات مهم این جلسه، رسیدگی به مشکلات مربوط به اسناد مالکیت شهرک صنعتی کنگاور بود.
در پی این جلسه و پیگیری‌های مستمر، پلاک‌های فرعی ۴۲۲، ۴۲۶ و ۴۲۷ از پلاک اصلی ۳۵ تجمیع شده و پلاک جدیدی با شماره ۴۸۲ فرعی از ۳۵ اصلی به مساحت ۴۵۸۰ متر مربع صادر و تسلیم شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه شد.
در نهایت بر اساس نقشه تفکیکی ارائه‌شده توسط شرکت شهرک‌های صنعتی، فرآیند تفکیک توسط همکاران واحد ثبت شهرستان کنگاور انجام پذیرفت.
در نتیجه، زمین مذکور به ۹ قطعه مجزا تفکیک و اسناد مالکیت مربوطه صادر و امروز و با حضور دادگستری استان کرمانشاه و کریمی دادستان مرکز استان به مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه تحویل داده شد.