خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منابع طبیعی با مشارکت مردم حفظ می‌شود - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 10 شهریور 1404 - 17:30
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت حفاظت از منابع طبیعی، مشارکت مردمی و همت ویژه مسئولان را لازمه حفظ این سرمایه ملی دانست.
منابع،آبخيزداري،طبيعي،حفظ،توسعه،سازمان،كشور،پايدار،رباني،روساي

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن ربانی در دیدار با رضا افلاطونی سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور که در دفتر نمایندگی ولی‌فقیه برگزار شد، اظهار داشت: منابع طبیعی نقش حیاتی در زندگی انسان‌ها و توسعه جوامع ایفا می‌کنند و حفاظت و مدیریت پایدار این منابع برای نسل‌های آینده امری ضروری است.
وی با اشاره به عواقب ناگوار عدم توجه به منابع طبیعی، تصریح کرد: بی‌توجهی به این مسئله می‌تواند پیامدهای نگران‌کننده‌ای برای محیط زیست، اقتصاد و زندگی انسان‌ها در پی داشته باشد.
از این رو، حفظ منابع طبیعی نیازمند همکاری و تعهد همه‌جانبه از سوی دولت، سازمان‌ها و آحاد جامعه است.
نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهادکشاورزی، مشارکت مردمی در طرح‌های آبخیزداری را از عوامل اصلی موفقیت این برنامه‌ها دانست و تاکید کرد: مشارکت مردم در این زمینه، علاوه بر تقویت روابط اجتماعی و همکاری، می‌تواند تاثیر بسزایی در تحقق اهداف آبخیزداری داشته باشد.
وی با تاکید بر اهمیت حفظ منابع آبخیزداری برای حفظ محیط زیست و توسعه پایدار، خاطرنشان کرد: با مدیریت بهینه منابع آب، می‌توان شاهد توسعه پایدار و حفظ محیط‌زیست برای نسل‌های آینده بود.
ربانی در ادامه، ارتباط مستمر با روسای پیشین سازمان جنگل‌ها و آبخیزداری کشور را فرصتی ارزشمند برای بهره‌گیری از تجربیات آن‌ها در حل مشکلات موجود برشمرد و افزود: روسای پیشین می‌توانند با استفاده از تجربیات و چالش‌هایی که در دوران مسئولیت خود با آن‌ها مواجه بوده‌اند، به بهبود فرآیند تصمیم‌گیری کمک کنند.
وی، نقش سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در اجرای برنامه هفتم پیشرفت را حائز اهمیت دانست و ابراز امیدواری کرد: با اجرای دقیق برنامه‌ها در این سازمان، شاهد توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور باشیم.
انتهای پیام/