خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهبرد «دفاع موزاییکی اقتصادی» برای خودکفایی کهگیلویه و بویراحمد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 10 شهریور 1404 - 16:12
رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور با تأکید بر ضرورت کاهش وابستگی به واردات، از راهبرد «دفاع موزاییکی اقتصادی» برای خودکفایی استان کهگیلویه و بویراحمد رونمایی کرد.
اقتصادي،استان،بسيج،بويراحمد،كهگيلويه،فعالان،تأكيد،اصناف،سپاه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سردار غلامرضا حسن‌پور رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور، در سفر سه‌روزه به کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر ضرورت کاهش وابستگی به واردات، از راهبرد «دفاع موزاییکی اقتصادی» برای خودکفایی این استان رونمایی کرد و بر حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی محلی تأکید داشت.
به مناسبت هفته بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی، سردار سرتیپ دوم پاسدار دکتر غلامرضا حسن‌پور رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه علی درویش دبیرکل بسیج تجار و فعالان اقتصادی اتاق‌های بازرگانی کشور به کهگیلویه و بویراحمد سفر کردند.
این سفر سه‌روزه با مراسم استقبال در فرودگاه یاسوج آغاز شد و هیئت اعزامی پس از حضور در گلزار شهدای این شهر، با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
سردار حسن‌پور در ادامه سفر از واحدهای صنعتی و تولیدی نیمه‌فعال و راکد در شهرستان‌های بویراحمد و دنا دنا بازدید کرد.
کارخانه آبمیوه‌گیری صنعتی، شرکت نگین فلات آریا، صنایع نیما تهویه مطبوع، مجتمع کارن بتن و کارخانه آرد و گلوکز دنا از جمله مجموعه‌هایی بودند که مشکلات آن‌ها بررسی شد و همچنین بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول استان در حوزه تولید و صادرات تأکید کرد.
در جریان این سفر، دیدارهایی با نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار، فرمانده سپاه فتح و فعالان اقتصادی برگزار شدو سردار حسن‌پور در این نشست‌ها بر لزوم تشکیل «تیم اقتصادی هماهنگ» در استان تأکید کرد و افزود: اقتصاد مانند ستون فقرات جامعه است و باید با همدلی و همکاری مدیران استانی تقویت شود.
رئیس سازمان بسیج اصناف کشور در سخنانی، راهبرد «دفاع موزاییکی اقتصادی معیشتی» را مطرح کرد و افزود:کهگیلویه و بویراحمد باید روی پای خود بایستد و در صورت نیاز به واردات کالاهای اساسی، این مسئولیت بر عهده فعالان اقتصادی بومی باشد.
او ظرفیت بالای استان در تولید محصولات کشاورزی را یادآور شد و ادامه داد: این استان می‌تواند نقشی محوری در تأمین امنیت غذایی کشور، به‌ویژه در حوزه نان، ایفا کند.
سردار حسن‌پور همچنین بر توسعه شبکه کاسبان امین به‌عنوان ابزاری برای توزیع عادلانه کالا و مقابله با احتکار و دلالی تأکید کرد و از تجربه موفق این طرح در تهران و چند استان دیگر خبر داد و خواستار اجرای آن در کهگیلویه و بویراحمد شد.
در پایان، سردار حسن‌پور در نشست جمع‌بندی با فرمانده سپاه فتح، استان را دارای ظرفیت بالای اقتصادی دانست و بر لزوم استفاده از این فرصت‌ها برای توسعه تولید و صادرات تأکید کرد.
سرهنگ محمد سعادت، رئیس بسیج اصناف سپاه فتح استان نیز در این جلسه، بسیج اصناف را نهادی مردمی و محوری در تحقق اقتصاد مقاومتی معرفی کرد.
این سفر سه‌روزه علاوه بر بازدیدهای میدانی، پیام روشنی داشت: بسیج اصناف و بازاریان در کنار دولت و فعالان اقتصادی محلی، آماده است تا با راهبردهای عملیاتی تازه، نقش پررنگ‌تری در رفع مشکلات اقتصادی و حمایت از تولید ایفا کند.
دفاع موزاییکی اقتصادی نسخه جدید برای خودکفایی
سردار غلامرضا حسن‌پور، رئیس سازمان بسیج اصناف کشور در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح دفاع موزاییکی اقتصادی خبر داد و گفت: این استان باید روی پای خود بایستد و فعالان اقتصادی بومی تأمین کالاهای اساسی را بر عهده بگیرند.
وی با تأکید بر واگذاری امور به مردم افزود: اقتصاد مقاومتی تنها با اعتماد به مردم، حمایت از تولیدکنندگان و رفع موانع صادراتی محقق می‌شود.
حسن‌پور همچنین کهگیلویه و بویراحمد را استانی مستعد سرمایه‌گذاری دانست و گفت: این ظرفیت باید به توسعه صادرات و رونق اقتصادی منجر شود.
کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت اقتصادی بالایی دارد
سردار سرتیپ دوم پاسدار دکتر غلامرضا حسن‌پور، رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کشور گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت اقتصادی بالایی دارد اما برای بهره‌برداری از این پتانسیل، تشکیل یک تیم اقتصادی هماهنگ و همکاری فعال مدیران و نهادهای مرتبط ضروری است.
وی در دیدار با استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از همراهی فعالان اقتصادی، افزود: اقتصاد مانند ستون فقرات جامعه است و آسیب به آن، تحرک و توسعه را کند می‌کند.
تنها با همکاری و همدلی می‌توان این ستون را تقویت کرد.
سردار حسن‌پور با اشاره به همکاری مستمر بسیج و سپاه با دولت و تأکید شهید سلامی بر هماهنگی بین این نهادها، اظهار داشت: بازدید از واحدهای صنعتی و تولیدی در یاسوج و سی‌سخت نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالای استان است و فرصت مناسبی برای توسعه اقتصادی فراهم می‌آورد.
وی همچنین به فعال شدن شبکه «کاسبان امین» و استفاده از سامانه هوشمند توزیع برنج با قیمت مصوب اشاره کرد و گفت: این سامانه کمک می‌کند تا در شرایط اضطراری و محدودیت‌ها، کالاها به‌صورت عادلانه و منظم توزیع شوند و بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان برای توسعه و پیشرفت اقتصادی تأکید کرد.
اصناف در خط مقدم رفع مشکلات اقتصادی
سردار سرتیپ دوم پاسدار دکتر غلامرضا حسن‌پور در دیدار با فعالان اقتصادی و هیئت اندیشه‌ورز بسیج اصناف سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم ایجاد قرارگاه‌های عملیاتی برای حل مشکلات اقتصادی و استفاده از ظرفیت‌های بومی استان تأکید کرد.
وی ضمن قدردانی از فعالان اقتصادی استان، ماموریت اصلی بسیج در این حوزه را رفع موانع اقتصادی و تولیدی عنوان کرد.
وی با اشاره به تقسیم کار در سپاه گفت: در عرصه‌های مختلف سپاه مأموریت‌های متعددی انجام می‌شود اما بخش اقتصادی سپاه با هدف خدمت به مردم و حل مشکلات معیشتی فعال است.
حسن پور تأکید کرد که هماهنگی میان دستگاه‌ها و تشکیل هیئت واحد، راهکاری مؤثر برای رسیدن به نتایج مطلوب است و از ریاست اتاق بازرگانی خواست در این زمینه همکاری لازم را انجام دهد.
وی با اشاره به موفقیت شبکه «کاسبان امین» در تهران افزود: توانستیم قیمت برنج را به قیمت مصوب برسانیم که نشان‌دهنده کارایی این شبکه است.
حسن پور همچنین از تدوین برنامه پنج ساله تجارت خارجی با 21 کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: با مطالعه بازار این کشورها، نیازها و درخواست‌های آنان شناسایی شده و در حال توسعه روابط تجاری با آن‌ها هستیم.
وی بیان کرد: با همکاری فعالان اقتصادی و دولت، بسیج اصناف می‌تواند نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی و بهبود وضعیت معیشت مردم ایفا کند و استفاده از ظرفیت‌های داخلی و ظرفیت‌های بومی استان، کلید توسعه اقتصادی پایدار در کهگیلویه و بویراحمد است.
کهگیلویه و بویراحمد قطب نوظهور تولید محصولات کشاورزی
حسن‌پور، استان کهگیلویه و بویراحمد را دارای پتانسیل بالای اقتصادی و کشاورزی دانست و تأکید کرد این استان می‌تواند در تأمین امنیت غذایی کشور نقش مهمی ایفا کرده و حتی نیاز سایر استان‌ها به محصولات کشاورزی، به ویژه نان، را تأمین کند.
وی این سخنان را در دیدار با سردار سرتیپ دوم پاسدار مصطفی مثنوی فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد و همدلی و همکاری بین بسیج و سپاه را نقطه عطفی در توسعه اقتصادی استان برشمرد.
وی با تأکید بر لزوم تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد باید به دست خود مردم اداره شود و وابستگی به واردات کاهش یابد و حتی در بدترین شرایط نیز باید توان اداره اقتصاد داخلی حفظ شود.
رئیس سازمان بسیج اصناف کشور به ضرورت مدیریت بازار و مقابله با شبکه‌های دلالی و واسطه‌ای اشاره کرد و افزود: با ایجاد شبکه امین از واردکننده تا مصرف‌کننده، ضمن حمایت از تولیدکنندگان از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها جلوگیری می‌کنیم.
حسن پور از طرح‌های حمایتی برای واحدهای تولیدی کوچک و متوسط و ارائه وام‌های کم‌بهره خبر داد و افزود که این اقدامات می‌تواند به توسعه اشتغال و توانمندسازی کارآفرینان روستایی کمک کند.
وی همچنین تشکیل «قرارگاه شهید سلامی» در استان را اقدامی مهم برای رصد و کنترل بازار عنوان کرد و بر نقش اتحادیه‌ها در مقابله با بحران‌های اقتصادی تأکید کرد.
انتهای پیام /