خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلید حفظ وحدت و همبستگی ملی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 10 شهریور 1404 - 14:53
یکی از مهمترین چیزهایی که دشمنان را ناامید و از آسیب رسانی به ایران اسلامی منصرف می سازد. وحدت و همدلی و انسجام ملی همراه با اقتدار در بخش نظامی است.
ملت،اتحاد،دشمنان،مسلح،نيروهاي،پاسداري،اقتدار،همگان،دشمن،وحدت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، رهبر معظم انقلاب در روز شهادت امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام همچون همیشه با سخنان روشنگرانه و حکیمانه خود ملت و مسئولین نظام را مورد خطاب قرار داده و همگان را به پاسداری از وحدت و یکپارچگی و همبستگی فراخواندند و فرمودند: «سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه‌دار شود.»
تعبیر سپر پولادین برای اتحاد بین ملت و مسئولان و نیروهای مسلح حاکی از آن است که اتحاد سه رکن دارد.
ملت، مسئولان و نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه و نیروهای انتظامی و امنیتی که همگی فدایی ملت بوده سینه خود را برای دفاع از این آب و خاک و دفع دشمنان و برقراری امنیت سپر کرده و می‌کنند.
ایشان این اتحاد را به سپری پولادین تشبیه کردند که اگر برقرار باشد هیچ قدرتی نمی تواند به ملت آسیب جدی بزند و بر آن مسلط گردد.
آنگونه که خواهد بود در برابر گنبد آهنین دشمن، البته همگان دیدند که آن گنبد آهنین چگونه با قدرت موشکی و پهبادی جمهوری اسلامی به آبکش تبدیل شد و تنها در چند روز از کار افتاد، لکن در مقابل آن سپری پولادینی وجود دارد که با هیچ سلاح نظامی آسیب نمی بیند و از هر سلاحی کارآمدتر است.
برای دستیابی به این سلاح نیرومند و بی‌نظیر کافی است ملت و دولت به معنای واقعی کلمه نسبت به اثربخشی اتحاد و وحدت کلمه واقف و در جهت پاسداری از آن بکوشند تا هیچ دشمنی نتواند بر ایران عزیزمان مسلط شود.
به یقین اگر ملت سرافراز ایران بر اتحاد خود در درون ثابت قدم باشد و فریب هیچ فتنه گر درونی یا بیرونی را نخورد و در برابر دشمن مستکبر و خون آشامش متحد و همدل باشد، سلاح دشمن را نا کارآمد و امیدش را به ناامیدی تبدیل خواهد ساخت و البته در آن صورت است که نصرت الهی را نیز درآغوش خواهد کشید، اما پرسش بزرگ این است که چگونه می توان از اتحاد ملی پاسداری کرد و از هرگونه تفرقه و دشمنی بین ملت و و دولت و نیروهای مسلح جلوگیری کرد؟
حقیقت این است که فطرت انسانها اقتدار و عزت و سرافرازی را دوست داشته و ذلت و حقارت و شکست را برنمی تابند.
بر این اساس هرچیزی که ملت را به پیروزی و سربلندی برساند و اقتدار و عزت را در دنیا برای او به ارمغان آورد، غرور ملی اش را احیا نموده هیجان عمومی را برای پاسداری از آن برخواهد انگیخت و قاطبه ملت را گرد آن جمع خواهد کرد.
در مقابل هر امری که موجبات شکست و به دنبال آن خفت و خواری یک ملت را فراهم آورد مایه یأس و نا امیدی شده شور و هیجان را از ملت سلب نموده ناامیدی و سپس تفرقه و جدایی را به دنبال خواهد داشت.
این تجربه در جنگ 12 روزه به وضوح در طی کمتر از یک روز حاصل شد و همگان دیدند یأس و نامیدی و رخوت و سستی حاصل از ضربات نخستین حمله دشمن که بوی شکست را در فضای کشور پراکنده ساخته بود چگونه پس از حدود 12 ساعت به نشاط و همدلی و همبستگی ناشی از حس اقتدار و پیروزی مبدل گشت و ملت را برای به اهتزار درآوردن پرچم افتخار و برپا کردن شادی به خیابانها کشاند.
انرژی مثبت ناشی از اقتدارگرایی مسئولان و غرور ملی ناشی از پاسخ محکم و کوبنده دولتمردان و نیروهای مسلح به دشمنان سفاک و بد طینت، مردم را بر سر شوق آورده آنان را در جهت حمایت و پشتیبانی از دولت و پاسداران امنیت کشور به خیابان‌ها کشانده و وحدت آفرینی کرد و همگان دیدند که چگونه حمایت همه ایرانیان وطن‌پرست خارج از کشور و نیز همه آزادمردان جهان را به ارمغان آورد.
در مقابل مسئولی که از ضعف و ناتوانی دم می زند و مشکلات و نارسایی ها را برجسته می کند، پیام ضعف و ناتوانی به جامعه و جهان مخابره می کند؛ علاوه بر آنکه در داخل کشور گَرد ناامیدی بر سر ملت می پاشد امید و نشاط و انگیزه را به اندوه و افسرگی تبدیل می کند، به دشمنانِ فرصت طلب انگیزه ای مضاعف می بخشد و آنان را برای ضربه زدن بر این ملت قهرمان و پیروزی بر آنان امیدوار می سازد.
نتیجه آنکه دشمنان حسابگر حقیقتا اگر احتمال شکست و نابودی بدهند جرأت حمله پیدا نخواهند کرد.
پس باید آنگونه که قرآن کریم مسلمانان را با عبارت «و اعدوا لهم ماستطعتم من قوه، ترهبون به عدو الله و عدوکم» به مجهز شدن و قوی شدن برای ترساندن دشمنان فراخوانده عمل کنیم و به آنچه که دشمنان را می ترساند مسلح شویم.
اما یکی از مهمترین چیزهایی که دشمنان را ناامید و از آسیب‌رسانی به ایران اسلامی منصرف می سازد.
وحدت و همدلی و انسجام ملی همراه با اقتدار در بخش نظامی است.
حجت الاسلام محمدتقی سبحانی‌نیا استاد دانشگاه قرآن و حدیث
انتهای پیام/