خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماموریت فرزین به معاون ارزی بانک مرکزی برای رفع مشکل تراکتورسازی

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 10 شهریور 1404 - 13:53
رئیس بانک مرکزی معاون ارزی خود را مأمور رسیدگی و رفع مشکل تامین ارز تراکتورسازی برای افزایش تولید و ارائه خدمات بیشتر توسط این شرکت کرد.
تراكتورسازي،شركت،بانك،موضوع،مركزي،مشكل،ارز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمدرضا فرزین، رئیس بانک مرکزی ظهر امروز و در قالب سفر یک‌روزه در شرکت تراکتورسازی تبریز حضور یافت و از بخش‌های مختلف این شرکت بازدید نموده و در جریان روند فعالیت این مجموعه قرار گرفت.
وی در این بازدید اظهار داشت: طبق اعلام مسئولان شرکت تراکتورسازی مشکلات فعلی این مجموعه در 3 بخش خلاصه می‌شود.
موضوع اول این است که کشاورزان نیاز به خرید تراکتور دارند اما‌‌ توان مالی لازم را ندارند.
در همین خصوص ظاهراً تا سال 1400 تسهیلاتی از سوی بانک‌ها ارائه می‌شد اما بعد از آن تسهیلات ارایه نشده و‌ بر همین اساس مشکلاتی ایجاد شده است.
وی افزود: یکی دیگر از مشکلات مطرح شده توسط مسئولان تراکتورسازی، موضوع لیزینگ بود که این مشکل تا چند روز دیگر رفع و حل خواهد شد.
رئیس بانک مرکزی ادامه داد: برای اینکه مشکل کشاورزان رفع شود نیز بایستی راه‌حلی سریع با مشورت و همفکری بانک مرکزی، بانک تجارت و شرکت تراکتورسازی تعیین شود.
که جلسه مربوط به این موضوع در اوایل هفته آتی برگزار خواهد شد.
فرزین در پایان سخنانش و در واکنش به موضوع مشکل تامین ارز مورد نیاز تراکتورسازی گفت: مسأله تامین ارز مورد نیاز و مابه‌التفاوت آن با میزان ارزآوری شرکت تراکتورسازی موضوع دیگری است که بایستی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس بانک مرکزی در ادامه معاون ارزی خود را مأمور رسیدگی و رفع مشکل تامین ارز تراکتورسازی برای افزایش تولید و ارائه خدمات بیشتر توسط این شرکت کرد.
انتهای پیام/