خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی ایران برای کمک به مردم زلزله زده افغانستان

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 10 شهریور 1404 - 10:53
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان آمادگی ایران برای کمک به افغانستان در پی وقوع زلزله در این کشور را اعلام کرد.
افغانستان،كنر،اعلام،گزارش،ننگرهار،سخنگوي،محلي،كشورمان

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز مراتب همدردی کشورمان با مردم شریف افغانستان به‌ویژه خانواده‌های جان‌باختگان حادثه زمین‌لرزه شدید در ولایت‌های کنر، نورستان، ننگرهار و لغمان در شرق افغانستان، از خداوند برای مجروحین و آسیب‌دیدگان حادثه سلامتی و بهبودی مسئلت کرد.
سخنگوی وزارت خارجه همچنین با اشاره به شدت زمین‌لرزه، آمادگی کشورمان را برای ارائه هرگونه مساعدت به حکومت افغانستان در روند امداد و نجات آسیب‌دیدگان اعلام کرد.
منابع محلی در افغانستان اعلام کردند که زمین‌لرزه‌ای شدید در ولایت‌های کنر و ننگرهار خسارات سنگین جانی و مالی به دنبال داشته است.
مرکز لرزه‌نگاری آمریکا بزرگی این زمین‌لرزه را 6 ریشتر اعلام کرده و گفته کانون آن در نزدیکی شهر جلال‌آباد، در عمق 10 کیلومتری زمین ثبت شده است.
زمان وقوع این زلزله ساعت 11:47 یکشنبه شب به وقت محلی گزارش شده است.
بر اساس گزارش رادیو و تلویزیون ملی افغانستان، این زمین لرزه در ولایت‌های ننگر و کنر تاکنون بیش از 500 کشته و بیش از یکهزار نفر زخمی داشته است.
برخی مقام‌ها از تخریب کامل چند روستا در دره مزار خبر داده‌اند.
انتهای پیام/