خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود ۳۸ هزار مشاور متخصص در مدارس

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 10 شهریور 1404 - 07:33
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: در حال حاضرآموزش و پرورش حدودا به ۳۸ هزار مشاور متخصص آموزش دیده نیاز دارد.
پرورشي،مربي،مدارس،معاون،وزارت،ملكي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - صادق حسین زاده ملکی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، به چالش‌های موجود در زمینه کمبود مشاوران و مربیان پرورشی در مدارس اشاره کرد و گفت: در حال حاضرآموزش و پرورش حدودا به ۳۸ هزار مشاور متخصص آموزش دیده نیاز دارد.
متأسفانه نیمی از مدارس کشور از ظرفیت مورد نیاز مشاور و مربی برخوردار نیستند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان این که موضوع مشاوره متخصص فقط داشتن مدرک مشاوره نیست بلکه بحث تخصصی و مهارت‌های حرفه‌ای است؛ افزود: متأسفانه نیمی از مدارس کشور از ظرفیت مورد نیاز مشاور و مربی برخوردار نیستند.
حسین زاده ملکی ادامه داد: بر اساس قانون احیای معاونت پرورشی که ۱۹ سال پیش به تصویب رسیده، ما با کمبود ۵۸ هزار مربی مواجه هستیم.
همچنین طبق شاخص‌های برنامه هفتم توسعه، وزارت آموزش و پرورش در حال حاضر حدود ۴۸ هزار مربی کمبود دارد که باید از طرق مختلف این مشکل را رفع کند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش تصریح کرد: آموزش و پرورش در سال‌های گذشته بیشتر بر تأمین معلم برای کلاس‌ها تمرکز کرده و این موضوع باعث آسیب به دانش‌آموزان در حوزه‌های پرورشی و مشاوره‌ای شده است.
حسین زاده ملکی گفت: ما در حال پیگیری طرح‌هایی هستیم که بتوانیم کمبود‌ها را جبران کنیم.
برای مثال، معلمانی که توانایی کار گروهی و پرورشی دارند، می‌توانند به عنوان مربی پرورشی در مدارس فعالیت کنند.
معاون پرورشی اظهار کرد: برای بهبود وضعیت آموزشی و پرورشی کشور، نیازمند همکاری تمامی نهاد‌ها و دستگاه‌ها هستیم تا بتوانیم تحول لازم را در این حوزه ایجاد کنیم.