خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودزنی مجدد صهیونیست‌ها/ جنگنده‌های اسرائیلی مواضع نیروهای خود را بمباران کردند - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 09 شهریور 1404 - 23:30
یک فروند جنگنده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی، مواضع خودی را در شمال نوار غزه مورد هدف قرار داد.
ارتش،اسرائيل،غزه،نوار،نظاميان،صهيونيستي،رژيم،عبري،جنگنده،مواضع

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی با اعلام این خبر افزود، یک فروند جنگنده نیروی هوایی اسرائیل اقدام به بمباران مواضعی در نزدیک یکی از قرارگاه‌های ارتش اسرائیل در شمال نوار غزه کرد.
به زعم این رسانه عبری زبان ظاهراً این اشتباه به دلیل نقص در سیستم کنترل جنگنده صورت گرفته و مهمات رها شده در نزدیکی مواضع دفاعی ارتش اسرائیل در نوار غزه منفجر شد.
این رسانه عبری زبان در ادامه این حادثه را یک حادثه امنیتی خطرناک توصیف کرده و تاکید نمود، بمب‌های رها سازی شده توسط جنگنده مذکور به شکل خطرناکی به سوی مواضع ارتش اسرائیل رفتند.
به زعم گزارشگر شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی، بمب‌ها در فاصله چند صد متری مواضع ارتش اسرائیل و مقری که در آن نظامیان ارتش اسرائیل موضع گرفته بودند سقوط کردند و با وجود بعد مسافت اما شدت انفجاری به حدی بود که بر اثر موج انفجار طوفانی از سنگ به سوی نظامیان اسرائیل نظامیان اسرائیلی را هدف قرار داد.
در بخش دیگری از گزارش تاکید شده است، یک بمب دیگر نیز مقر نظامیان ارتش اسرائیل در ساحل شمالی نوار غزه را مستقیما مورد هدف قرار داده است.
با وجود آنکه به اعتراف این رسانه این دو نقطه از نقاط مهم استقرار نظامیان ارتش اسرائیل در نوار غزه محسوب می‌شوند اما تلاش شده است تا ادعا شود، دو حادثه هیچ تلفاتی به همراه نداشته است.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی هم در این رابطه مدعی شد، در حال تحقیق در رابطه با چرایی وقوع این امر هستیم.
گفتنی است ارتش رژیم صهیونیستی به شدت بر روی میزان تلفات خود در جنگ با حماس در نوار غزه سرپوش نهاده و اجازه انتشار اطلاعات واقعی در رابطه با تلفات خود را نمی‌دهد.
انتهای پیام/