خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بی توجهی به ثبت نام دانش آموزان در استان سمنان ممنوع؛ ۲ مدیر عزل شدند

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 09 شهریور 1404 - 19:58
سمنان- مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان خواستار توجه بیشتر مدارس به پروسه ثبت نام دانش‌آموزان شد و گفت: در این راستا دو مدیر خاطی در استان عزل شدند.
سمنان،مدارس،آموزان،ثبت،پرورش،دانش

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم شریفی غروب یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش سمنان با بیان اینکه کمتر از ۱۵ تا شروع مدارس زمان باقی است، ابراز داشت: مدارس همه توجه خود را باید به سمت ثبت نامی ها و فرایند پروژه مهر معطوف کنند.
وی با بیان اینکه کوتاهی در روند تحصیل دانش آموزان در استان سمنان امری ممنوع است، افزود: از این رو با خاطیان بدون اغماض برخورد خواهد شد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه از مدارس بازدید و موارد تخلف تذکر داده می‌شود، ابراز داشت: در این راستا دو مدیر مدرسه از سمت خود عزل و یکی از رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها توبیخ شدند.
شریفی با بیان اینکه کوتاهی به ثبت نام دوره‌های مختلف به ویژه هفتم و دهم توجیه پذیر نیست، تصریح کرد: هدف از این اقدام صیانت از حقوق دانش آموزان و نظم بخشی به فرآیندهای آموزشی در استان سمنان است.
وی افزود: ثبت نام دانش آموزان در سامانه‌های تعریف شده باید انجام شود و در صورت مشاهده مشکل و چالش طبق ضوابط انضباطی با آن مجموعه برخورد خواهد شد.