سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سایپا اظهارات قطعه‌سازان درباره تعداد خودروهای ناقص را رد کرد

ایسنا | اقتصادی، تصویری | شنبه، 22 تیر 1398 - 17:27
شرکت سازه‌گستر سایپا اظهارات سخنگوی انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو مبنی بر وجود ۱۱۰ هزار دستگاه خودروی ناقص در پارکینگ‌های این گروه خودروسازی را رد کرد.
سايپا،قطعات،خودرو،گروه،خودروسازي،انجمن

شرکت سازه‌گستر سایپا اظهارات سخنگوی انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو مبنی بر وجود ۱۱۰ هزار دستگاه خودروی ناقص در پارکینگ‌های این گروه خودروسازی را رد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از گروه خودروسازی سایپا، در بیانیه‌ای که شرکت سازه‌گستر سایپا در این رابطه منتشر کرده، آمده است:
"در چند روز گذشته، سخنگوی انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو کشور، در اظهاراتی ناصحیح اعلام کرد ۱۹۰ هزار دستگاه خودرو دارای کسری در پارکینگ‌های خودروسازان وجود دارد که از این تعداد، ۱۱۰ هزار دستگاه آن متعلق به محصولات تولیدی گروه خودروسازی سایپا است.
این در حالی است که گروه سایپا بارها از طریق مبادی رسمی از جمله رسانه‌ها اعلام کرده ۸۰ هزار دستگاه خودرو در کف پارکینگ‌های این شرکت به‌دلیل کسری برخی قطعات پیشرفته باقیمانده و با تدابیر اتخاذ شده در خصوص تأمین این قطعات، مراحل تکمیل و عرضه این خودروها به سرعت در حال طی شدن است.
اما با توجه به اصرار قابل تأمل انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو بر اعلام اعداد و ارقام نادرست از تعداد محصولات دارای کسری قطعه در سایپا، شرکت سازه‌گستر سایپا به‌عنوان متولی زنجیره تأمین محصولات گروه خودروسازی سایپا، تصمیم گرفته عضویت و همکاری‌های خود با انجمن مذکور را به حال تعلیق درآورد".
انتهای پیام