خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت کشور عراق: هیچ انفجار و تروری رخ نداده است

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 09 شهریور 1404 - 09:18
وزارت کشور عراق بامداد یکشنبه وقوع هرگونه انفجار در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد را تکذیب کرد.
بغداد،فرودگاه،نزديكي،انفجار،اخبار

به گزارش مشرق، وزارت کشور عراق بامداد امروز یکشنبه هرگونه انفجار در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد را رد کرد و تأکید نمود که وضعیت امنیتی در پایتخت پایدار و تحت کنترل است.
به گزارش شبکه السومریه‌نیوز، این واکنش پس از انتشار برخی اخبار در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی صورت گرفت که از وقوع انفجار در اطراف فرودگاه بغداد خبر دادند.
برخی کانال‌های خبری سعودی نیز مدعی حمله پهپادی رژیم صهیونیستی و شهادت دو تبعه ایرانی در نزدیکی فرودگاه بغداد شده بودند.
وزارت کشور عراق تأکید کرد اخبار منتشرشده «بی‌اساس» بوده و با هدف «ایجاد ترس و وحشت میان شهروندان» پخش شده است.
در بیانیه همچنین از مردم خواسته شده است برای دریافت اطلاعات امنیتی تنها به منابع رسمی تکیه کنند و فریب شایعات را نخورند.