خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 08 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عارف: طرح اصلاح زنجیره عرضه آرد و نان در دستور کار دولت است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 08 شهریور 1404 - 15:40
معاون اول رئیس جمهور گفت: باید نان باکیفیت خوب و قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد و به همین دلیل طرح اصلاح زنجیره عرضه آرد و نان با توجه به بی‌انضباطی کنونی در حکمرانی نان در دستور کار دولت است.
زنجيره،نان،دولت،طرح،آرد،عرضه،گذشته

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدرضا عارف در جلسه‌ای درخصوص زنجیره آرد و نان که با حضور مسئولان دستگاه‌های امر برگزار شد، با بیان اینکه توجه به معیشت مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر از شعار‌های اصلی و محوری دولت است، تصریح کرد: با توجه به بی‌انضباطی که در حکمرانی نان وجود داشته است، روند گذشته در این زنجیره غیرقابل دوام است که در این راستا دولت طرح اصلاح زنجیره عرضه آرد و نان را در چند ماه گذشته در دستور کار قرار داد.
وی به روند اقدامات و تصمیمات دولت در طرح اصلاح زنجیره عرضه آرد و نان اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات مهم دولت واگذاری قیمت‌گذاری نان به استانداران به عنوان تصمیم‌گیران نهایی و واقعی این زنجیره بود چراکه استانداری‌ها بهترین نهاد برای تصمیم‌گیری در این زمینه هستند و از این اقدام دولت پاسخ خوبی گرفتیم و استانداران نیز به خوبی عمل کردند.
معاون اول رئیس جمهور با قدردانی از زحمات و تلاش‌های نهاد‌های نظارتی در دولت و قوه قضائیه در برخورد با متخلفان در این بخش، خاطرنشان کرد: طرح اصلاح زنجیره عرضه آرد و نان کشور با رفع اشکالات طرح‌های گذشته و با اخذ نظرات کارشناسی در حال تدوین شدن است که این طرح به نفع مصرف‌کنندگان است و باید نظارت و اجرا در اجرای این طرح بیش از گذشته تقویت شود.
همچنین در این جلسه طرح کارآمدسازی زنجیره عرضه آرد و نان کشور بحث و بررسی شد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت