خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 08 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بانوان توانمند در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور دیده شوند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 08 شهریور 1404 - 14:30
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم گفت: استفاده از ظرفیت های بانوان در سطح کلان جامعه هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده و باید نگاه سیاست گذاران به حضور زنان در عرصه های مدیریتی تغییر کند.
بانوان،زنان،قم،بتوانند،موفق،اصلي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، فاطمه حیدری در ویژه برنامه رسانه‌ای به مناسبت هفته دولت اظهار داشت: گاهی تصور می‌شود وقتی از استیفای حق زنان سخن می‌گوییم، به معنای رفع ظلم است، در حالی که مسئله اصلی، استفاده نکردن از ظرفیت‌های واقعی بانوان است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم افزود: بانوانی در جامعه وجود دارند که قدرت مدیریتی، اندیشه‌ورزی و برنامه‌ریزی در سطح کلان دارند اما به دلیل نگاه سنتی به آن‌ها فرصت داده نمی‌شود و تنها در کارهای کوچک به کار گرفته می‌شوند.
وی تأکید کرد: باید فضایی فراهم شود تا زنان توانمند بتوانند قابلیت‌های خود را بروز دهند و جامعه نیز بداند در چه حوزه‌هایی از ظرفیت بانوان می‌توان بهترین بهره را ببرد.
وی خاطرنشان کرد: محور اصلی فعالیت‌ها باید بر این اساس باشد که به زندگی خانوادگی زنان لطمه‌ای وارد نشود و بانوان بتوانند همزمان یک مادر موفق، یک همسر موفق و یک مدیر و کنشگر اجتماعی باشند.
انتهای پیام/