خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 29 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیا روغن زیتون را می‌توان برای سرخ کردن غذا استفاده کرد؟ + فیلم

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 08 شهریور 1404 - 12:40
برخی افراد از روغن زیتون به عنوان روغن سرخ کردنی استفاده می‌کنند.
روغن،دماي

باشگاه خبرنگاران جوان - روغن زیتون یک روغن مخصوص دمای متوسط در پخت و پز است و اگر دمای غذا و ظرف به بالای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برسد، این روغن مفید خاصیت خود را از دست می‌دهد.