خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 28 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الگوی کشت تا مهر ابلاغ می‌شود

مهر | اقتصادی، بازار | شنبه، 08 شهریور 1404 - 10:12
وزیر جهاد کشاورزی از اعلام به موقع الگوی کشت برای سال زراعی جدید تا مهرماه خبر داد.
كشت،الگوي،ابلاغ،اظهار،كشاورزان

به گزارش خبرگزاری مهر، به‌نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی در واکنش به اعلام به موقع الگوی کشت برای سال زراعی جدید اظهار داشت: مهمترین برنامه‌ای که اکنون در دست داریم بحث الگوی کشت است که امسال جدی‌تر دنبال می‌شود.
وی اظهار داشت: رویکردی که امسال در پیش گرفته شده، آن است که قبل از ابلاغ الگوی کشت، این موضوع را به مشورت مسئولان استانی می‌گذاریم که آنها هم آخرین نظرات خود را اعمال کنند.
نوری با اشاره به این که تشکل‌ها و کشاورزان هم در مورد الگوی کشت نظر خواهند داد، افزود: با یک اجماع عمومی در نهایت الگوی کشت را تا مهر امسال اعلام و ابلاغ می‌کنیم.
وی اظهار امیدواری کرد: پس از ابلاغ الگوی کشت انتظار می‌رود هم کشاورزان آن را رعایت و هم مسئولان در استان از آن حمایت کنند چرا که همه برنامه ریزی‌ها در کشور برای تأمین امنیت غذایی و برنامه ریزی برای صادرات محصولاتی است که بیشتر تولید می‌شوند بر اساس الگوی کشت تنظیم می‌شود.