خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکایت عضو فدرال رزرو آمریکا از ترامپ؛ کوک: قصد ندارم با زورگویی کنار بروم

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 07 شهریور 1404 - 14:12
یکی از اعضای هیأت مدیره فدرال رزرو (بانک مرکزی) آمریکا، روز پنجشنبه علیه دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، شکایتی را در دادگاه فدرال واشنگتن ثبت کرد.
كوك،بركناري،فدرال،عضو،بانك،روز،بايدن،رزرو

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از آناتولی، لیسا کوک، عضو هیأت‌مدیره فدرال رزرو (بانک مرکزی) آمریکا، روز پنجشنبه علیه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور، شکایتی را در دادگاه فدرال واشنگتن ثبت کرد.
این شکایت پس از آن صورت گرفت که ترامپ اوایل هفته اعلام کرد که کوک را از سمتش برکنار می‌کند.
ترامپ روز دوشنبه دلیل این تصمیم را اتهام «کلاهبرداری وام مسکن» عنوان کرده بود.
کوک که در سال 2022 از سوی جو بایدن نامزد و در سال 2023 برای یک دوره 14 ساله در این سمت تأیید شده است، این اتهامات را رد کرده و وعده داده است با برکناری‌اش به شکل قانونی مقابله خواهد کرد.
کوک در بیانیه‌ای گفت: هیچ قصدی برای استعفا تحت فشار و زورگویی ندارم.
در شکایت وی آمده است رئیس‌جمهور اختیار برکناری یک عضو در حال خدمت هیأت‌مدیره فدرال رزرو را ندارد.
این دادخواست از قاضی خواسته است که اقدام ترامپ را غیرقانونی اعلام کند.
قرار است روز جمعه جلسه‌ای برای بررسی درخواست صدور دستور موقت جلوگیری از برکناری، به ریاست قاضی فدرال «جیا کاب» که از سوی بایدن منصوب شده، برگزار شود.
کوش دیسای، سخنگوی کاخ سفید، از اقدام ترامپ دفاع کرد و گفت: رئیس‌جمهور به این نتیجه رسید که دلیل موجهی برای برکناری یک عضو متهم به دروغ‌گویی در اسناد مالی وجود دارد.
وی در ادامه افزود که برکناری این عضو بانک مرکزی آمریکا باعث تقویت پاسخگویی و اعتبار این بانک خواهد شد.
انتهای پیام/