خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 06 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل ستاد هوش مصنوعی زیر نظر معاون اول رئیس‌ جمهور

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 06 شهریور 1404 - 17:53
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تشکیل ستاد هوش مصنوعی زیر نظر معاون اول رئیس جمهور خبر داد و گفت: بخش عمده فعالیت آن مربوط به حوزه بهداشت و درمان است.
استان،بهداشت،بوشهر،حوزه،معاون،هوش،مصنوعي،درمان،پزشكي،آخوندزا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر شاهین آخوندزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز در سفر خود به استان بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حوزه تحقیقات و فناوری به پیشرفت‌های چشمگیری در یک دهه گذشته دست یافته و در گروه خود به رتبه اول کشوری رسیده است.
وی این موفقیت‌ها را نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالای علمی و پژوهشی استان دانست و بر ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صنایع مختلف استان تأکید کرد و گفت: با توجه به وجود صنایع بزرگ مانند پتروشیمی‌ها در استان، باید برای حل مشکلات حوزه سلامت بیشتر همت داشته باشیم و این همکاری‌ها باید برای جذب حمایت‌های مالی بیشتر توسعه یابد.
معاون وزیر بهداشت، هوش مصنوعی را یکی از ملموس‌ترین کاربردها در فناوری‌های حوزه علوم پزشکی دانست و هشدار داد: اگر از هوش مصنوعی در امور تشخیصی استفاده نکنیم، از علم روز عقب می‌مانیم.
وی بر لزوم سرمایه‌گذاری بیشتر در حوزه هوش مصنوعی تأکید و ابراز امیدواری کرد: با تشکیل ستاد هوش مصنوعی زیر نظر معاون اول رئیس‌جمهور و با محوریت حوزه بهداشت و درمان، شاهد ارتقای قابل‌توجه در این زمینه و تخصیص بودجه‌های لازم باشیم.
آخوندزاده به نقش حیاتی شرکت‌های دانش‌بنیان در تأمین داروی کشور اشاره کرد و افزود: بخش قابل‌توجه از داروی مصرفی مردم، تولید این شرکت‌ها است
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه از حدود 11 هزار شرکت دانش‌بنیان فعال در کشور، حدود 1500 شرکت در حوزه بهداشت و درمان فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: بیشترین گردش مالی و صادرات متعلق به این بخش است.
وی موفق‌ترین شرکت‌های دارویی را نه شرکت‌های باسابقه، بلکه شرکت‌های کوچک و متوسط دانش‌بنیان دانست که بیشترین صادرات را به خود اختصاص داده‌اند.
معاون وزیر بهداشت همچنین به فاصله قابل توجه بودجه‌های تحقیقات و فناوری ایران با کشورهای پیشرفته اشاره کرد و گفت: درحالی که کشورهای هم‌سطح در منطقه یک تا 1.5 درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) را به تحقیق و توسعه اختصاص می‌دهند، این میزان در ایران تنها نیم درصد است.
وی خواستار تدبیر جدی سیاست‌گذاران برای افزایش سهم واقعی تحقیق و توسعه از GDP در سال 1405 شد.
آخوندزاده، استان بوشهر را نیازمند افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی، به‌ویژه در بخش‌های اورژانس و مراقبت‌های ویژه دانست و ماندگاری پزشکان را یکی از مشکلات اصلی بهداشت و درمان استان عنوان کرد و تأکید کرد: باید با فراهم کردن امکانات لازم، شرایطی ایجاد شود که پزشکان در استان بوشهر ماندگار شده و برای مدت طولانی‌تری در این استان خدمت کنند.
انتهای پیام/