خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 06 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امروز؛ آخرین مهلت داوطلبان برای اعلام حضور در ارزیابی نهایی و جذب

اعتماد | همه | پنجشنبه، 06 شهریور 1404 - 17:18
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: داوطلبانی که بر اساس کارنامه جزو معرفی‌شدگان دو برابر ظرفیت قرار گرفته‌اند، امروز با مراجعه به درگاه my.medu.ir برای اعلام آمادگی برای حضور در فرآیند مذکور و تکمیل فرم‌های مورد نیاز اقدام کنند.
اساس،كارا،ir،سامانه،گزينش،استخدام

وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: داوطلبانی که بر اساس کارنامه جزو معرفی‌شدگان دو برابر ظرفیت قرار گرفته‌اند، امروز با مراجعه به درگاه my.medu.ir برای اعلام آمادگی برای حضور در فرآیند مذکور و تکمیل فرم‌های مورد نیاز اقدام کنند.
کد خبر: 732442 | ۱۴۰۴/۰۶/۰۶ ۱۷:۱۱:۵۱
بر این اساس ، داوطلبانی که بر اساس کارنامه جزو معرفی‌شدگان دو برابر ظرفیت قرار گرفته‌اند ، موظفند از امروز پنج‌شنبه (ششم شهریور) با مراجعه به درگاه my.medu.ir (بخش گزینش و استخدام «کارا») برای اعلام آمادگی برای حضور در فرآیند مذکور و تکمیل فرم‌های موردنیاز اقدام کنند، مراجعه نکردن در مهلت مقرر به منزله انصراف از استخدام تلقی خواهد شد.
به گزارش صدا و سیما، بر اساس این اطلاعیه ، بررسی مدارک و مستندات خوداظهاری ، ثبت‌نام ، معاینات پزشکی ، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش و در نهایت ارزیابی نهایی، مراحل پیش‌بینی‌شده برای داوطلبان خواهد بود.
فرآیند ارزیابی نهایی طبق زمان‌بندی اعلام‌شده در سامانه گزینش و استخدام «کارا» انجام خواهد گرفت و داوطلبان معرفی‌شده موظفند ، مطابق مفاد اطلاعیه‌های منتشر شده در سایت hrtc.ir و سامانه کارا برای تکمیل اطلاعات و بارگذاری مدارک اقدام کنند.
برای ورود به سامانه، داشتن شماره تلفن همراه به نام شخص داوطلب الزامی است.