خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 06 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتقای خدمات به دانش‌آموزان خاص در استان یزد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 06 شهریور 1404 - 14:30
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد در بازدید از مرکز کلینیک پیوند آموزش و پرورش استثنایی یزد، بر توسعه همکاری های مشترک در زمینه های آموزشی، درمانی و حمایتی برای ارتقای کیفیت زندگی دانش آموزان استثنایی تأکید کرد.
استثنايي،آموزش،پرورش،يزد،توانبخشي،جمعيت،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمد عشقی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد با حضور در مرکز کلینیک پیوند آموزش و پرورش استثنایی یزد، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف، در نشستی با رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، دو طرف بر لزوم تقویت همکاری‌های مشترک به‌ویژه در زمینه تأمین داروهای مورد نیاز دانش‌آموزان و ارائه کمک‌های حمایتی هدفمند از سوی حوزه داوطلبان هلال‌احمر تأکید کردند.
همچنین گسترش همکاری در حوزه‌های توانبخشی، کاردرمانی و گفتاردرمانی از دیگر محورهای توافق بود؛ اقدامی که می‌تواند نقش مهمی در بهبود روند آموزشی و درمانی دانش‌آموزان استثنایی ایفا کند.
عشقی در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های هلال‌احمر در حوزه آموزش، درمان و حمایت‌های اجتماعی گفت: این جمعیت آماده است با هم‌افزایی بیشتر با آموزش و پرورش استثنایی، مسیر خدمت‌رسانی به فرزندان توانمند یزدی را هموارتر کند.
زهرا فلاح، رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان یزد نیز ضمن ابراز امیدواری نسبت به تداوم این همکاری‌ها افزود: توجه به دارو، خدمات توانبخشی و حمایت‌های ویژه می‌تواند کیفیت زندگی و تحصیل دانش‌آموزان استثنایی را ارتقا دهد.
این نشست با حضور معاون بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر و کارشناسان اداره آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد.
انتهای پیام/781/