نجات 9 زن و مرد در آتشسوزی مجتمع مسکونی مشیریه - تسنیم
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از وقوع آتش سوزی در یک مجتمع مسکونی در مشیریه، خبر داد.

سید جلال ملکی؛ سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران، در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: «ساعت 11:02 ظهر امروز، گزارش آتشسوزی در یک مجتمع مسکونی واقع در محله مشیریه، خیابان شیرازی به آتشنشانی اعلام شد.
بلافاصله دو ایستگاه آتشنشانی با تجهیزات کامل و نردبان هیدرولیکی به محل اعزام شدند و آتشنشانان ظرف 4 دقیقه به محل رسیدند.»
وی افزود: «آتشسوزی در طبقه چهارم یک مجتمع پنج طبقه و 30 واحدی رخ داده بود.
این حادثه در واحدی حدود 50 متری شروع شده بود و آتش از اتاق خواب آغاز و به سایر قسمتهای منزل سرایت کرده بود.
دود غلیظی علاوه بر همان واحد، طبقه چهارم و واحدهای مجاور را نیز فراگرفته بود.»
ملکی گفت: «تعدادی از ساکنان طبقات پایینتر به سلامت از ساختمان خارج شده بودند، اما چند نفر در طبقه چهارم و بالاتر گرفتار دود و آتش شده بودند.
آتشنشانان ابتدا با احتیاط چند نفر را به پشتبام منتقل کردند و سپس با کمک نیروها، 9 نفر از جمله چند کودک را از ساختمان خارج کردند.»
وی ادامه داد: «آتش با سرعت مهار و از گسترش آن به سایر واحدها جلوگیری شد.
پس از تخلیه دود و ایمنسازی کامل محل، عملیات اطفا و امداد در ساعت 12:02 به پایان رسید.»
انتهای پیام/