خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 06 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح جامع قرآنی لرستان تدوین می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 20:53
استاندار لرستان اعلام کرد که طرح جامع قرآنی استان با هدف اجرای برنامه های عملیاتی و شفاف شش ماهه دوم سال و با حمایت کامل نهادهای مرتبط تهیه خواهد شد.
قرآني،استان،فرهنگي،توسعه،شاهرخي،طرحي،نهادهاي،جامع

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سید سعید شاهرخی، در حاشیه نشست هماهنگی توسعه فعالیت‌های قرآنی استان با تأکید بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی و دینی، اظهار داشت: امروز جلسه‌ای بسیار سازنده با حضور مسئولان حوزه‌های فرهنگی و قرآنی برگزار شد.
هدف اصلی این نشست، تقویت انسجام و همسویی میان نهادهای متولی برای گسترش روح معنویت و فرهنگ قرآنی در سطح جامعه است.
برای دستیابی به این هدف، تمامی مجموعه‌های فعال در عرصه‌های فرهنگی، دینی و قرآنی باید با تعامل و همکاری نزدیک، به اجرای مؤثر برنامه‌ها کمک کنند.
استاندار لرستان با اشاره به ضرورت تدوین برنامه‌ای جامع و هدفمند در حوزه قرآن افزود: قرار شد با مشارکت نهادهای قرآنی، سازمان تبلیغات اسلامی و سایر دستگاه‌های مرتبط، طرحی جامع برای توسعه فعالیت‌های قرآنی استان تهیه شود؛ طرحی که کاملاً منطبق با اهداف و راهبردهای برنامه هفتم توسعه کشور طراحی خواهد شد.
شاهرخی تصریح کرد: در نخستین گام، این طرح باید شامل برنامه‌ای عملیاتی برای شش‌ماهه دوم سال باشد تا اقدامات اجرایی به‌صورت شفاف مشخص شود و وظایف هر دستگاه به‌طور دقیق تعریف گردد.
وی با تأکید بر اهمیت تأمین منابع مالی این طرح گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان موظف است تأمین اعتبار لازم برای اجرای این برنامه‌ها را در اولویت قرار دهد تا فعالیت‌های قرآنی استان با قدرت، سرعت و کیفیت بیشتری پیش برود.
انتهای پیام/