خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لاریجانی: برجسته‌سازی اختلاف‌ها در مقطع آتش بس یک خطای راهبردی است

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 17:06
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و می‌خواهند جامعه را از یک‌دستگی دربیاورند ولی برجسته‌سازی اختلاف‌ها در مقطع قطع آتش با دشمن یک خطای راهبردی است.
ملي،كشور،لاريجاني،حفظ،علي،خطاي،پرداختند

به گزارش مشرق، ظهر ۵ شهریور ماه ۱۴۰۴، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور و مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی به استماع نظرات صریح و مباحثه با جمعی از وعاظ برجسته‌ی کشور پرداختند.
در این جلسه علی لاریجانی به بیان شرایط کشور در مرحله‌ی قطع آتش با دشمن پرداختند و مسئله‌ی همبستگی ملی را یک مسئله‌ی بسیار مهم برای بازدارندگی کشور برشمردند و بیان کردند:
موضوع هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان یک موضوع حاشیه‌ای نیست و رکن مهم و اساسی کشور است، به شکلی که یکی از شخصیت‌های برجسته‌ی دنیا به من در جلسه‌ای گفت که «در ماجرای جنگ ۱۲ روزه، دنیا هم‌بستگی ملی ایرانیان را دید».
علی لاریجانی با بیان این مسئله که حفظ هم‌بستگی ملی، امروز نیازمند مجاهدت و فنّانیت است، علت اقداماتی که برخی برای برهم زدن یک‌دستگی میان مردم انجام می‌دهند را خطای محاسباتی دانستند و افزودند: برخی امروز فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و می‌خواهند جامعه را از یک‌دستگی دربیاورند.
اختلاف نظر در روش‌ها و راه‌حل‌ها امری طبیعی است، اما برجسته‌سازی اختلاف‌ها در مقطع قطع آتش با دشمن یک خطای راهبردی است.
علی لاریجانی حفظ تمکن اقتصادی مردم را از ابزارهای اصلی حفظ انسجام ملی دانستند و بیان کردند: دولت محترم در جهت تأمین امنیت اقتصادی مردم، تلاش‌های جدی را سامان دادند.