خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری رزمایش خوداتکایی در 1000 پایگاه مقاومت بسیج مساجد استان مرکزی

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 16:13
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: رزمایش خوداتکایی فردا(پنجشنبه) حول 8 محور در سطح استان مرکزی و در تمام رده های بسیج برگزار می شود، 1000 پایگاه بسیج محلی و قشری در این رزمایش مشارکت دارند که شامل پایگاه های بسیج خواهران و برادران است.
رزمايش،بسيج،استان،طرح،محله،مركزي،اجراي،برگزار،محور،ايجاد،عنو ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار مرتضی عمومهدی، فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عصر امروز در نشست خبری رزمایش پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد و محلات استان مرکزی گفت: در راستای تقویت مردم سالاری دینی در بستر محله‌ها و ایجاد آمادگی و هماهنگی در سطح مردم رزمایش پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد و محلات استان مرکزی تدارک دیده شده است که در هفته دولت در پایگاه‌های مقاومت استان برگزار می‌شود.
وی افزود: هدف از اجرای این رزمایش گرامیداشت یاد شهدای خدمت و به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر مشارکت و همراهی مجموعه‌های مختلف با دولت است، برنامه‌های رزمایش با محوریت بسیج و قرارگاه‌های محله محور بسیج اجرا می‌شود.
عمومهدی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که بسیج دنبال می‌کند راه اندازی قرارگاه‌های محله‌محور است که در این قرارگاه‌ها روحانی مسجد باید نقش آفرینی داشته باشد و باقی ارگان‌ها ذیل تصمیمات ائمه اقدام کنند.
در این میان بسیج وظیفه میدان داری و ایجاد هماهنگی بین ارگان محله را عهده دار است.
فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: رزمایش خوداتکایی فردا(پنجشنبه) حول 8 محور در سطح استان مرکزی و در تمام رده‌های بسیج برگزار می‌شود، 1000 پایگاه بسیج محلی و قشری در این رزمایش مشارکت دارند که شامل پایگاه‌های بسیج خواهران و برادران است.
وی ادامه داد: طرح فرهنگی اجتماعی و تقویت و به روز رسانی رسانه محلی در این رزمایش اجرا می‌شود، این طرح با هدف ایجاد هماهنگی بین ارگان‌های فرهنگی و مجموعه‌های رسانه‌ای برگزار می‌شود، در این طرح خدمت رسانی و امدادرسانی در هر محله راه اندازی می‌شود.
عمومهدی بیان کرد: طرح‌ حلقه‌های صالحین از دیگر محورهای این برنامه است که در این طرح قرار است به صورت جشنواره در قالب حلقه‌های صالحین و حلقه‌های تربیتی تشکیل شود تا برنامه‌های فرهنگی تداوم داشته باشد.
همچنین اجرای رزمایش گردان‌های کوثر و طرح تربیتی نهال از دیگر محورهای این برنامه قرار دارد که خدماتی در حوزه فرزندآوری، جمعیت، بنیان خانواده، مشاوره خانواده ارائه می‌کنند.
فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: اجرای طرح امنیت مردم محور و محله محور با عنوان جشن عملیاتی رضویان در راستای کمک به نیروی انتظامی، مبارزه با سرقت و مبارزه با توزیع مواد مخدر اجرا می‌شود، همچنین اجرای طرح اطلاعاتی برای پاکسازی نقاط آلوده و شناسایی افراد منافق با عنوان دیده بان محله برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این رزمایش تقویت اسنجام ملی و سرمایه‌های اجتماعی مردم، پای کار آمدن مردم برای رفع مشکلات خودشان است، همچنین اجرای برنامه‌های مردم یاری و خدمت یاری از دیگر اهداف این رزمایش است و باید مشارکت تمامی ارگان‌ها،مساجد و اقشارمختلف مردم، کمک نسل جوان در محله‌ها، ایجاد وحدت و همدلی در سطح محله با محوریت امام جماعت برگزار شود.
انتهای پیام/711/