خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 مزرعه پرورش ماهی در مشگین‌شهر افتتاح شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 15:54
مدیرکل شیلات استان اردبیل از افتتاح و بهره برداری 2 مزرعه پرورش ماهیان سردآبی در شهرستان مشگین شهر به مناسبت هفته دولت خبر داد.
توليد،شيلات،مزرعه،اردبيل،استان،دولت،سردآبي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد اله‌بخش بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح 2 مزرعه پرورش ماهی در مشگین‌شهر، اظهار کرد: در راستای تحقق برنامه‌های توسعه‌ای دولت در بخش شیلات و حمایت از تولیدکنندگان، یک مزرعه پرورش ماهیان سردآبی با ظرفیت تولید سالانه 20 تن و با سرمایه‌گذاری 52 میلیارد ریال در شهرستان مشگین‌شهر به بهره‌برداری رسید که زمینه اشتغال مستقیم برای پنج نفر را فراهم کرده است.
وی افزود: همچنین یک مزرعه دیگر با ظرفیت تولید 10 تن و اشتغالزایی برای یک نفر در این شهرستان افتتاح شد تا گامی دیگر برای تقویت جایگاه مشگین‌شهر به‌ عنوان قطب تولید ماهیان سردآبی استان برداشته شود.
مدیرکل شیلات استان اردبیل با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر تصریح کرد: اجرای چنین طرح‌هایی علاوه بر تأمین نیاز داخلی و توسعه تولید، نقش مهمی در افزایش اشتغال پایدار، رونق اقتصادی و حرکت در مسیر خودکفایی کشور ایفا می‌کند.
اله‌بخش گفت: حمایت از سرمایه‌گذاران بخش شیلات و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بالقوه استان اردبیل، از اولویت‌های اصلی در مسیر توسعه پایدار و تحقق شعارهای هفته دولت است.
انتهای پیام/132/