خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای سرقت پول درمان یک کودک توسط سارقان + فیلم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 14:53
سارقانی که پول درمان یک کودک را سرقت کرده بودند، توسط کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی دستگیر شدند.
پليس،سارقان،دستگيري،شناسايي،فرار،غرب،منطقه

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در پی وقوع سرقت‌های متعدد از 4 منزل در یک روز در منطقه غرب تهران، ماموران پلیس با رصد نامحسوس و گشت‌های ویژه در همان منطقه، موفق به شناسایی و دستگیری دو سارق حرفه‌ای شدند.
این سارقان با استفاده از پلاک‌های جعلی و تخریب سپر و پنچر کردن خودروهای خود تلاش داشتند از دستگیری فرار کنند، اما با اقدام به موقع پلیس و پس از شلیک تیر هوایی، هر دو دستگیر شدند.
اموالی که همان شب از یکی از شاکیان سرقت شده بود، نیز کشف و ضبط شد.
تا کنون 18 مالباخته به پلیس مراجعه و اموال مسروقه خود را شناسایی کرده‌اند.
تحقیقات و بررسی فیلم‌های مستند نشان می‌دهد که این سارقان عمدتاً در مناطق غرب تهران مانند آزادی، تهرانسر و یافت‌آباد فعالیت می‌کرده‌اند و با استفاده از اتوبان‌های مواصلاتی به سمت کرج، ملارد و جاده ساوه برای فرار یا سرقت‌های دیگر حرکت می‌کردند.
پلیس آگاهی اعلام کرده که پیگیری‌های بعدی برای شناسایی مالباختگان و دستگیری احتمالی همراهان این سارقان ادامه دارد و به زودی خبرهای تکمیلی منتشر خواهد شد.
گفت‌وگو با متهم:
.
انتهای پیام/