خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیمایی‌صراف: وزارت علوم نمی‌تواند از طرف کسی تقاضای عفو دهد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 14:18
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: به لحاظ حقوقی عفو، مشروط بر تقاضاست و ما نمی‌توانیم از طرف کسی تقاضای عفو بدهیم، ما بین دانشجوی گرفتار و مقام قضایی تسهیل‌گر هستیم.
عفو،تقاضاي،قضايي،حقوقي،خبرنگاران

باشگاه خبرنگاران جوان - حسین سیمایی صراف در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، در پاسخ به پرسشی در زمینه وضعیت برخی دانشجویان دارای محکومیت برای بازگشت به دانشگاه‌ها، اظهار کرد: به لحاظ حقوقی عفو، مشروط بر تقاضاست و وزارت علوم از طرف کسی نمی‌تواند تقاضای عفو بدهد.
وی یادآور شد: وظیفه وزارت علوم این است دستگاه قضایی را مجاب به عفو کند، چون دستگاه قضایی مجبور به عفو نیست و باید شرایطی احراز شود.
ما در واقع بین دانشجوی گرفتار و مقام قضایی تسهیل‌گر هستیم.
سیمایی‌صراف تاکید کرد: از سویی فکر نمی‌کنم بیشتر از سه یا چهار نفر در زندان باشند و آنان قبول نمی‌کنند که تقاضای عفو کنند.
آنچه که به ما مربوط می‌شود آموزش، امتحانات، کنکور و کلاس رفتن آنان است که انجام می‌دهیم، اما عفو در اختیار مراجع قضایی است و آنان به لحاظ حقوقی محدودیت‌هایی دارند که متقاضی خودش تقاضای عفو کند و حتی وکیل او هم طبق قانون نمی‌تواند تقاضای عفو کند.