خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمترین میزان حوادث فوتی و مشکلات امنیتی را در اربعین امسال شاهد بودیم

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 12:29
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در ایام اربعین گفت: کمترین میزان حوادث فوتی و مشکلات امنیتی را در اربعین امسال شاهد بودیم.
اربعين،گزارش،درحوزه،نشد،ستاد،مراسم

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر پورجمشیدیان رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی در جلسه ستاد اربعین که امروز برگزارشد، ضمن گرامیداشت هفته دولت و تبریک اعیاد ماه ربیع‌الاول، از تلاش همه دست‌اندرکاران و خادمان مراسم اربعینقدردانی کرد و گفت: خوشبختانه امسال هیچ مشکل امنیتی چه در عراق و چه در ایران گزارش نشد و همچنین در حوزهحوادث نیز کمترین میزان تلفات را داشتیم.
وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در پوشش برنامه‌ها افزود: رسانه‌ها به‌موقع اطلاع‌رسانی کردند و علی‌رغم نگرانی‌هایی که درحوزه حمل‌ونقل وجود داشت، چه در مرزها و چه در مسیرهای بین‌شهری، مشکل جدی گزارش نشد.
پورجمشیدیان ادامه داد: امسال حدود سه‌هزار و ۲۰۰ موکب در عراق خدمت‌رسانی کردند و برادران عراقی هر آنچه درحوزه اربعین نیاز بود، بدون دریغ در اختیار ما قرار دادند که جای قدردانی دارد.
وی همچنین از افزایش چشمگیر ثبت‌نام‌کنندگان در سامانه سماح و بهره‌مندی از خدمات بیمه‌ای خبر داد و خطاب بهاستانداران و کمیته‌های ذی‌ربط تأکید کرد: نقاط ضعف مراسم امسال را به‌صورت مکتوب ارائه کنند تا برای اربعین سالآینده مشکلات موجود برطرف شود.
پورجمشیدیان در پایان گفت: باتوجه به ارائه تسهیلات برای تردد اتباع امسال جمعیت بیشتری نسبت به سال گذشته شاهد بودیم و این موضوع حدود ١۶ درصد افزایش داشت.