خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اراده جهادی در رفع نقطه حادثه‌خیز سیبک اراک - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 12:13
استاندار مرکزی گفت: ورودی شهر اراک از سمت جنوب غرب حدود 17 تا 18 سال است که بلا تکلیف مانده بود و مسیر 4تا 5کیلومتری برای حذف نقطه حادثه خیز سیبک و روانی تردد در آن ایجاد شده است که با همت جهادی مسئولان در حال انجام است.
مسير،طرح،اراك،سيبك،مركزي،اجراي،جهادي،مانده_بود،سرما،كيلومتري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه‌وکیلی، استاندار مرکزی پیش از ظهر امروز در بازدید از گردنه سیبک در جمع خبرنگاران گفت: ورودی شهر اراک از سمت جنوب غرب حدود 17 تا 18 سال است که بلا تکلیف مانده بود و مسیر چهار تا پنج کیلومتری برای حذف نقطه حادثه خیز سیبک و روانی تردد در آن ایجاد شده است.
وی افزود: یک پل نیمه‌کاره در این محل وجود داشت که با همت شهرداری به اتمام رسید و بعد از آن مسیری باقی مانده بود که برای این موضوع ردیف ملی هم وجود نداشت و وضعیت ما از نظر منابع مالی برای اجرای این طرح و حتی سایر پروژه‌ها خوب نبود، در این راستا از دستگاه‌های مسئول، درخواست کار جهادی شد و بلافاصله تفکیک کار صورت گرفت.
زندیه‌وکیلی تصریح کرد: مقرر شد در این کار جهادی، فرمانداری اراک و شرکت توزیع نیروی برق تیرهای برق را جابه‌جا کنند، شهرداری و شورای شهر رمپ ورودی مسیر و دوربرگردان را اجرا و مسیر چهار تا پنج کیلومتری را راهداری انجام دهد.
تمام تلاش‌ها به کار گرفته شده تا قبل از فصل سرما این طرح به بهره‌برداری برسد، البته حجم کار قابل توجه است اما امید است با همت و اراده‌ای که وجود دارد، به موقع انجام شود.
استاندار مرکزی عنوان کرد: فصل سرما بیشترین حوادث در این مسیر اتفاق میفتد، در این راستا در این مسیر، روشنایی نیز ایجاد شده که نقش موثری در افزایش ایمنی دارد، همچنین تکمیل کنارگذر جنوبی اراک نیز در دست اجرا است که با تحقق آن نیز بار اصلی ترافیک مسیر سیبک به این جاده منتقل می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: اعتبار اجرای این طرح حدود 100 میلیارد تومان برآورد شده اما در حال حاضر این طرح با امکانات و ظرفیت دستگاه‌های دخیل در حال اجرا است اما استانداری مرکزی هم حمایت ویژه از اجرای طرح دارد و منابع مالی به مرور تزریق می‌شود.
انتهای پیام/711/