خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مطالبه مسکن مهر پرند برای توسعه فرهنگی و عمرانی شهرک آفتاب

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 10:53
مدیرعامل شرکت عمران پرند در نخستین حضور خود میان اهالی شهرک آفتاب، بر لزوم توسعه سرانه های خدماتی و فرهنگی در فاز پنج پرند تأکید کرد و نمازگزاران نیز خواستار ساخت حسینیه، کتابخانه، زمین ورزشی و آسفالت معابر شدند.
پرند،آفتاب،شهرك،عمران،رضا،امام،شركت،متوازن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پرند، رضا رجب‌زاده مدیرعامل شرکت عمران پرند شامگاه سه‌شنبه به همراه اعضای هیئت‌مدیره و با حضور امام جمعه پرند به مناسبت هفته دولت در مسجد امام رضا(ع) شهرک آفتاب حضور یافتند و پای دغدغه‌های مردم نشستند.
در این نشست، حجت الاسلام کاظمی امام جمعه پرند با تأکید بر لزوم توسعه عادلانه و متوازن سرانه‌ها در پرند، خواستار احداث یک حسینیه بدون واحدهای تجاری در شهرک آفتاب شد که به گفته وی باید در کمتر از یک سال توسط پیمانکار ساخته شود.
همچنین رضا رجب‌زاده در این دیدار با اشاره به اینکه شرکت عمران پرند با تیم مدیریتی تازه‌نفس فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: شهرک آفتاب با بیش از 50 هزار نفر جمعیت نیازمند خدمات عمرانی و فرهنگی متوازن است و اگر چه منابع مالی محدودیت‌هایی دارد اما در کنار اجرای پروژه‌های عمرانی، توجه به بافت اجتماعی و ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری را نیز در دستور کار قرار می‌دهیم.
وی تأکید کرد: برنامه شرکت عمران، تأمین سرانه‌های خدماتی در محلات و مساجد و اجرای پروژه‌های استاندارد و ماندگار برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است.
در بخش پایانی این نشست، جمعی از اهالی شهرک آفتاب پرند مهم‌ترین دغدغه‌های خود را آسفالت و رفع چاله‌های معابر، جمع‌آوری سگ‌های ولگرد، استانداردسازی نرده‌های اطراف بلوک‌ها، ساخت کتابخانه و زمین فوتبال چمن مصنوعی عنوان کردند.
انتهای پیام/