خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کُردکُشی منافقین برای صدام

مشرق | یادداشت | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 10:53
اعضای سازمان مجاهدین خلق به عنوان «ارتش خصوصی» در ماه رمضان ۱۳۷۰ مشغول مزدوری برای صدام بودند. این جنایت کار برای ادامه کشتار مردم بی پناه عراق دستور جابجا شدن ماه رمضان را صادر کرد.
مجاهدين،صدام،رجوي،روزه،نيروهاي،ماه

به گزارش مشرق، «ایرج صالحی» از اعضای جدا شده سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در خاطره‌ای با اشاره به جابجا کردن ماه مبارک رمضان توسط مسعود رجوی روایت می‌کند: فروردین سال ۱۳۷۰ مصادف با ماه مبارک رمضان، همزمان شده بود با شورش کردها و شیعیان عراقی که قصد سرنگون کردن دولت صدام را داشتند.
رجوی که حیات ارباب آن زمان خود (صدام) را در خطر می‌دید و از آنجایی که حیات فرقه مجاهدین را به دولت صدام گره زده بود، برای جلوگیری از سرنگونی صدام دستور حمله به کردها را داد و نیروهای فرقه مجاهدین تحت عنوان عملیات «مروارید» به کُردکشی مبادرت کردند.
رجوی در پیامی به نیروهای مجاهدین گفت «به این دلیل که الان درگیری و جنگ در پیش داریم و باید با تمام قوا بجنگیم، نیاز نیست روزه بگیرید، قضای آن را بعداً به جا خواهیم آورد»؛ با این دستور نیروهای مجاهدین در آن ماه رمضان روزه نگرفتند.
سپس در پاییز همان سال و پس از آن که درگیری‌ها در عراق کاملاً فروکش کرد و حکومت صدام بطور نسبی بار دیگر بر عراق مسلط شد و نیروهای سازمان نیز در مقرهای خود مستقر شدند، رجوی در پیامی اعلام کرد که «روزه قضا را به جا بیاورید» و ما هم یک ماه روزه گرفتیم.