خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بوشهر توان پرورش سالانه بیش از 20 میلیون قطعه مرغ را دارد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 09:30
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر این استان را قطب تولید گوشت مرغ دانست و گفت: این استان با دارا بودن بیش از 200 واحد مرغداری، توان پرورش سالانه بیش از 20 میلیون قطعه مرغ را دارد که سهم مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان و کشور ایفا می کند.
استان،بهداشتي،مرغ،دامپزشكي،بوشهر،حمل،توليد،كشتاري،مديركل،سلا ...

محمدحسن رهنما مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت مرغ در استان گفت: بوشهر با دارا بودن بیش از 200 واحد مرغداری، توان پرورش سالانه بیش از 20 میلیون قطعه مرغ کشتاری دارد که سهم مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان و کشور ایفا می‌کند.
وی نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر جابه‌جایی جوجه یک‌روزه و مرغ زنده کشتاری در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در سال گذشته، نظارت بهداشتی و قرنطینه‌ای جامعی بر جابجایی تعداد بیش از 106 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه و مرغ زنده کشتاری در سطح استان انجام پذیرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر ادامه داد: برای همه این محموله‌ها، پس از تأیید سلامت بهداشتی و شرعی توسط دامپزشک و روحانی مستقر در کشتارگاه، گواهی حمل بهداشتی قرنطینه‌ای صادر و محموله‌ها به کشتارگاه‌های داخل و خارج از استان ارسال شدند.
رهنما با اشاره به نظارت بر حمل مواد گوشتی در مقصد، تصریح کرد: در کشتارگاه‌های طیور نیز دامپزشکان مستقر با بازدید بهداشتی از مرغ‌های ورودی، سلامت آن‌ها را به طور کامل بررسی می‌کنند و تنها در صورت تأیید نهایی، اجازه کشتار صادر می‌شود.
این روند به صورت کاملاً استاندارد، در چارچوب ضوابط بهداشتی ملی و با رعایت کامل اصول شرعی انجام می‌گیرد.
وی به موضوع حمل و نقل بهداشتی نیز پرداخت و خاطرنشان کرد: تمامی خودروهای حمل مرغ زنده باید دارای کد بهداشتی معتبر از اداره کل دامپزشکی استان باشند.
پس از هر بار تخلیه محموله، عملیات شستشو و ضدعفونی کامل قفس‌ها و بدنه خودروها به منظور حفظ چرخه حمل و نقل کاملاً ایمن و بهداشتی انجام می‌شود.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر چشم‌انداز و اولویت این مجموعه را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: یکی از محورهای اصلی و اولویت‌های برنامه‌های دامپزشکی استان در مدیریت جدید، ارتقای همه‌جانبه سلامت زنجیره تولید تا مصرف مرغ گوشتی و تقویت فرآیندهای قرنطینه‌ای است.
هدف نهایی این اقدامات، تأمین غذای سالم و مطمئن برای مردم، افزایش کمی و کیفی تولید و در نهایت، پایداری امنیت غذایی استان است.
این گزارش حاکی است، استان بوشهر به عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید مرغ در کشور، با نظارت‌های دقیق و چند لایه دامپزشکی، نقش به‌سزایی در تأمین امنیت غذایی ایفا می‌کند.
انتهای پیام/