خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران در آستانه خودکفایی در تولید بذر

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 05 شهریور 1404 - 09:30
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه نزدیک به 98 درصد از بذر های مورد نیاز کشاورزی در داخل کشور تولید می شود، اعلام کرد:با ادامه روند تحقیقات و معرفی ارقام جدید بذر هیبریدی، بزودی کشور جشن خودکفایی بذر برگزار می کند.
درصد،كشور،بذر،تحقيقات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا گل‌محمدی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه نزدیک به 98 درصد از بذر‌های مورد نیاز کشاورزی در داخل کشور تولید می‌شود، اعلام کرد: با پیشبرد دستاورد‌های نوین در عرصه تولید ارقام هیبریدی می‌توانیم به‌طور کامل در تولید بذر مورد نیاز خودکفا شویم.
وی گفت: با ادامه روند تحقیقات و معرفی ارقام جدید بذر هیبریدی، بزودی کشور می تواند با برگزاری جشن خودکفایی بذر از خروج سالانه 300 میلیون دلار ارز جلوگیری کند.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تصریح کرد: در حال حاضر 70 درصد واکسن‌های انسانی و دامی و 30 درصد واکسن‌های طیور کشور و همچنین 98 درصد بذرهای اولیه مورد نیاز کشور در این سازمان تامین می‌شود.
انتهای پیام/