خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره‌برداری از طرح‌های گردشگری تا ورزشی در اردبیل - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 شهریور 1404 - 22:12
همزمان با هفته دولت بهره برداری از طرح ها و پروژه های حوزه گردشگری و ورزشی در مناطق مختلف استان اردبیل انجام شد.
افتتاح،اردبيل،گردشگري،شهرستان،عمراني،اقتصادي،طرح،همزمان،توما ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، همزمان با هفته دولت تعدادی از طرح‌های گردشگری، اقتصادی، عمرانی و ورزشی در شهرستان‌های استان اردبیل افتتاح شدند و به بهره‌برداری رسیدند.
افتتاح طرح‌های گردشگری
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل شامگاه سه‌شنبه در مراسم افتتاح طرح‌های گردشگری در اردبیل، اظهار کرد: در این حوزه 6 طرح با اشتغال 100 نفر و سرمایه‌گذاری 580 میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
جلیل جباری افزود: همزمان کلنگ‌زنی پنج طرح را نیز با اشتغال 100 نفر و سرمایه‌گذاری 280 میلیارد تومان شاهد بودیم تا استان اردبیل که به عنوان قطب گردشگری مطرح است، با این زیرساخت‌ها بتواند پذیرای گردشگران داخلی و خارجی باشد.
وی وجود 37 منطقه نمونه گردشگری و 40 مجتمع آبدرمانی مدرن را از قابلیت‌های بی‌نظیر استان در جذب گردشگر اعلام کرد و گفت: بیشتر طرح‌ها با همکاری سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اجرا می‌شود که عمدتا شامل هتل، مجتمع‌های گردشگری، سفره خانه سنتی و اقامتگاه‌های بوم‌گردی است.
جباری تصریح کرد: 88 پروژه گردشگری نیز در سطح استان در حال اجرا است تا با تکمیل و بهره‌برداری از آنها شاهد ایجاد فرصت اشتغال برای سه هزار و 500 نفر باشیم.
افتتاح پروژه‌های اقتصادی، عمرانی و ورزشی در اردبیل
همزمان با هفته دولت طرح‌های اقتصادی، عمرانی و ورزشی شهرستان اردبیل نیز به بهره‌برداری رسید.
به گفته فرماندار شهرستان اردبیل 122 پروژه و طرح عمرانی، اقتصادی و ورزشی در این شهرستان با سرمایه‌‌گذاری چهار هزار و 900 میلیارد تومان افتتاح می‌شود.
فرزاد قلندری خاطرنشان کرد: امروز تعدادی از این پروژه‌ها در بخش مرکزی نظیر روستای خیارک به بهره‌برداری رسید که شامل مدرسه 6 کلاسه و چمن مصنوعی بود.
وی اضافه کرد: 2 طرح اقتصادی نیز در بخش کشاورزی شامل پروژه آبیاری نوین و سردخانه خشکه‌رود افتتاح شد.
افتتاح 9 طرح عمرانی در کوثر
همزمان با هفته دولت در شهرستان کوثر 9 طرح عمران روستایی با 23 میلیارد تومان اعتبار افتتاح شد.
در اصلاندوزو بخش مرکزی این شهرستان با اعتباری بالغ بر 120 میلیارد تومان طرح‌های متعدد عمرانی و اقتصادی افتتاح و در پارس‌آباد و نیر سه باب مسکن به متقاضیان واگذار شد.
در شهرستان گرمی نیز همزمان با هفته دولت عملیات احداث نیروگاه 6 مگاواتی آغاز شد تا 20 درصد به ظرفیت تولید برق شهرستان اضافه شده و در چهار ماه آینده با سرمایه‌گذاری 230 میلیارد تومانی این پروژه به بهره‌‎برداری برسد.
انتهای پیام/131