خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قشم با 61 پروژه زیرساختی به استقبال هفته دولت رفت

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 شهریور 1404 - 16:30
فرماندار شهرستان قشم با تبریک فرارسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر از افتتاح و کنگ زنی 61 پروژه زیرساختی در این شهرستان خبر داد.
تومان،قشم،پروژه،شهرستان،هفته،دولت،كلاسه،فرماندار،اعتباري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، حسین امیرتیموری روز سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که با حضور معاونین فرمانداری و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان قشم برگزار شد، اظهار کرد: از این شمار پروژه 57 پروژه عمرانی و خدماتی است که در این هفته به بهره‌برداری می‌رسد.
وی اعتبار پروژه‌های مورد بهره‌برداری را 498 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: پروژه‌های افتتاحی در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش، برق‌رسانی، بهداشت و درمان، عمران شهری و روستایی، ورزش، راهداری، حمل‌ونقل و شیلات اجرا شده است.
فرماندار شهرستان قشم تصریح کرد: مجموع پروژه‌های قابل افتتاح و کلنگ‌زنی شهرستان قشم در هفته دولت امسال رقمی افزون بر یک هزار و 222 میلیارد تومان است.
امیرتیموری بیان داشت: در بخش آموزش و پرورش، شاهد بهره‌برداری از 26 پروژه با اعتباری بالغ بر 140 میلیارد تومان هستیم، که از مهمترین آنها می‌توان به مدرسه 12 کلاسه در روستای هلر و گیاهدان و مدرسه 6 کلاسه شهر طبل اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: در بخش برق‌رسانی نیز 12 پروژه با اعتباری بیش از 200 میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد و همچنین در بخش‌های بهداشت، ورزش و سایر زیرساخت‌ها، 19 پروژه دیگر با مجموع اعتبار 158 میلیارد تومان آماده افتتاح است که از مهم‌ترین این طرح‌ها می‌توان به سردخانه سهیلی و سالن‌های ورزشی روستاهای کوه‌ای و شهر قشم اشاره کرد.
فرماندار شهرستان قشم تصریح کرد: در هفته دولت امسال عملیات اجرایی زیرساخت‌های بنادر و راه‌های دسترسی در جزایر هرمز، هنگام و لارک با 490 میلیارد تومان، گازرسانی به محور تولا، شهرک صنعتی و دفاری با 160 میلیارد تومان و همچنین طرح‌های دیگر در حوزه‌های مختلف با 74 میلیارد تومان آغاز خواهد شد.
دوم تا هشتم شهریور ماه مصادف با شهادت مظلومانه 2 شخصیت فداکار انقلاب، محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.
انتهای پیام/7558