خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز عملیات اجرایی 16 کیلومتر از آزادراه مشهد–چناران–قوچان

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 شهریور 1404 - 16:13
همزمان با هفته دولت، وزیر راه و شهرسازی با حضور در استان خراسان رضوی دستور آغاز عملیات اجرایی ساخت 16 کیلومتر از آزادراه مشهد–چناران–قوچان را صادر کرد.
آزادراه،فاز،تكميل،كيلومتر،پروژه،اجرايي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چناران، با حضور فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، عملیات اجرایی فاز اول آزادراه مشهد–چناران–قوچان در قطعه‌ای به طول 16 کیلومتر آغاز شد.
وزیر راه و شهرسازی در مراسم آغاز این پروژه گفت: آزادراه مشهد–چناران–قوچان از طرح‌های مهم و راهبردی در توسعه شبکه حمل‌ونقل کشور است.
با تکمیل این پروژه، بخشی از بار ترافیکی محور مشهد–قوچان کاهش یافته و ایمنی سفرها به‌طور چشمگیری ارتقا می‌یابد.
وی افزود: این آزادراه علاوه بر افزایش سرعت و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل، نقش مؤثری در توسعه اقتصادی، اجتماعی و گردشگری منطقه دارد و یکی از اولویت‌های دولت در حوزه زیرساختی محسوب می‌شود.
صادق تأکید کرد: با همکاری دستگاه‌های اجرایی و سرمایه‌گذاران، تلاش می‌کنیم این آزادراه در زمان مقرر تکمیل و به بهره‌برداری برسد.
گفتنی است؛ آزادراه مشهد–چناران–قوچان به طول 50 کیلومتر و با سرعت طرح 130 کیلومتر بر ساعت در دو فاز 16 و 34 کیلومتری و به صورت 6 خطه طراحی شده؛ این پروژه تاکنون 32 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل عملیات اجرایی هر دو فاز، نزدیک به 10 هزار میلیارد تومان و برای تملک اراضی نیز 900 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
انتهای پیام/282