خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از واکنش قالیباف به بیانیه کذایی تا تهدید زنگزور - تسنیم

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 04 شهریور 1404 - 16:12
نمایندگان مجلس امروز جلسه علنی داشتند که در این جلسات موضوعات مختلفی را بررسی کردند که در گزارش ذیل به جزئیات این جلسه پرداخته شده است.
نمايندگان،لايحه،مجلس،طرح،رئيس،كشور،تذكر،جلسه،بررسي،ادامه،شور ...

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز بعد از 3 هفته سرکشی به حوزه‌های انتخابیه جلسه علنی به ریاست قالیباف داشتند.
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور(پهپاد) غیرنظامی و ادامه بررسی گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه جامع باشگاه داری در دستورکار نمایندگان قرار داشت.
*قالیباف: حرف از عدم‌کفایت رئیس‌جمهور و بیانیه‌های کذایی بازی در زمین‌ دشمن است
در ابتدای این جلسه، رئیس مجلس در نطق پیش از دستور خود با قدردانی از تلاش‌های رئیس‌جمهور گفت: باید پشتیبان دولت باشیم و از صمیم قلب، موفقیت آن را موفقیت خود بدانیم.
وی همچنین با اشاره به جنگ 12 روزه، گفت: بر همگان روشن است که جنگ تحمیلی 12 روزه و دفاع مقدس هسته‌ سخت 90 میلیونی و شکست دشمن در رسیدن به اهداف خود، تاثیرات زیادی را بر شرایط کشور در ابعاد مختلف گذاشته است.
درک دقیق این شرایط و اقدامات درست و به هنگام، وظیفه‌ هر ایرانی است که البته تکلیف ما مسئولان بسیار سنگین‌تر از دیگران است.
رئیس دستگاه تقنینی کشور در بخش دیگری از نطق خود درباره وحدت و انسجام ملی تصریح کرد: هم کسانی که حرف از عدم کفایت رئیس جمهور می‌زنند و هم آنها که با بیانیه‌های کذایی به این وحدت کلمه لطمه می‌زنند، در زمین دشمن بازی می‌کنند، البته بی‌تردید بیانیه‌ای که با عنوان یک مجموعه صادر می‌شود از حیث ضربه زدن بر انسجام ملی قابل مقایسه با اظهار نظر افراد نیست.
در ادامه این جلسه، نمایندگان وارد دستورکار شده و در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور (پهپاد) غیرنظامی (اعاده شده از شورای نگهبان)، موادی از این لایحه را جهت رفع ایرادات و ابهامات وارده از سوی شورای نگهبان اصلاح عبارتی کردند.
نمایندگان همچنین در جریان رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه نظام جامع باشگاه‌داری با تصویب ماده 14 این لایحه موافقت کرده و شرایط جدیدی را برای واگذاری اماکن مازاد ورزشی به باشگاه ها تعیین کردند.
در ادامه حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در تذکری خطاب به رئیس مجلس گفت که چرا برای خودتان هزینه درست می‌کنید و جلوی وصول طرح ها را می‌گیرید؟
اجازه دهید مثل همه مجالس گذشته طرح ها اعلام وصول و سپس در کمیسیون‌های تخصصی به صورت کارشناسی بررسی و اولویت بندی شود.
قالیباف در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: «این تذکر وارد نیست»، برخی از دوستان گفته اند که «چرا شما مانع اعلام وصول طرح ها می‌شوید؟»؛ این در حالی است که ما مکلف به رعایت سیاست‌های قانونگذاری هستیم که در 17 بند از سوی رهبری ابلاغ شده است.
وی با تاکید بر اینکه مکلف به رعایت سیاست های ابلاغی قانونگذاری هستیم، گفت: امروز مراجع دیگری هستند که در حال قانون گذاری هستند درحالی که در قانون اساسی فقط یک مرجع برای قانونگذاری در کشور وجود دارد و آن فقط مجلس است
نطق میان دستور نمایندگان
نمایندگان در نطق‌های میان دستور خود به موضوع ساختار اداری کشور، ناترازی آب و همچنین مکانیزم ماشه پرداختند.
تذکرات نمایندگان
همچنین نمایندگان در تذکرات شفاهی خود نسبت به تعطیلی‌های مکرر و طرح دولت برای انحلال سازمان چای انتقاد کرده و به موضوع انسجام ملی پرداختند.
تذکر به پزشکیان
در ادامه جلسه نیز احمد نادری عضو هیئت رئیسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد که نمایندگان به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص ضرورت ساماندهی بیمه‌های کارگری و به پزشکیان درباره ضرورت اجرای کامل قانون شفافیت قوای سه‌گانه و دستگاه‌های اجرایی تذکر دادند.
بیانیه نمایندگان درباره اهمیت راهبردی منطقه قفقاز
نمایندگان همچنین در بیانیه‌ای درباره اهمیت راهبردی منطقه قفقاز جنوبی و مخالفت با طرح های مخاطره آمیز در مرزهای شمال غرب ایران تاکید کردند: هر اقدامی برای تغییر مرزهای شناخته شده، ایجاد کریدورهای تحمیلی، یا اجرای طرح‌هایی همچون دالان زنگزور اقدامی ناسازگار با منافع ملت‌های منطقه و تهدیدی مستقیم علیه امنیت جمعی خواهد بود.
انتهای‌پیام/