خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی عراق برای تبادل 10 میلیون گردشگر با ایران

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 04 شهریور 1404 - 16:12
وزیر فرهنگ، گردشگری و میراث فرهنگی عراق از آمادگی این کشور برای ارتقا تعداد گردشگران ایران و عراق به 10 میلیون گردشگر استقبال کرد.
گردشگري،ايران،وزير،عراق،فرهنگي،ميراث،هنر،توسعه،رفيعي،گردشگر

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، احمد فکاک البدرانی، وزیر هنر، گردشگری و میراث فرهنگی عراق در دیدار با حرمت الله رفیعی، رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران با استقبال از پیشنهاد بخش خصوصی گردشگری ایران برای توسعه گردشگری تاریخی ـ فرهنگی و گردشگری سلامت علاوه بر گردشگری زیارتی میان دو کشور اعلام کرد: وزارت گردشگری عراق آماده توسعه تبادلات گردشگری با ایران است.
رفیعی که برای ملاقات با وزیر هنر و گردشگری و میراث فرهنگی عراق و بخش های مختلف صنعت گردشگری آن کشور، مقدمات برگزاری رودشو عراق را در بغداد پیگیری می کند، گفت: قرار است نیمه اول مهرماه رودشوی گردشگری ایران در سه شهر بغداد، کربلا و بصره با برپایی جلسات بی تو بی و شب های ایران در این سه شهر برگزار شود.
او گفت: براساس آمارهای دولت عراق سالانه 3.5 میلیون گردشگر عراقی برای زیارت و سلامت به ایران سفر می کنند که براساس پیشنهاد وزیر میراث فرهنگی و گردشگری ایران صورت گرفته قرار است امسال مقدمات حدود 10 میلیون گردشگر بین تهران و بغداد و بالعکس مبادله شود که از این تعداد سهم ایران به حدود 5 میلیون گردشگر خواهد رسید.
رفیعی گفت: در دیدار با وزیر هنر و گردشگری و میراث فرهنگی عراق فرصت مکالمه تلفنی وزیر محترم میراث فرهنگی و گردشگری کشورمان جناب آقای دکتر صالحی امیری فراهم شد و دو وزیر برای مرمت آثار تاریخی و توسعه و تعامل هر چه بیشتر گردشگری با یکدیگر به گفت‌وگو پرداختند و سیدرضا صالحی امیری ابراز امیدواری کرد که با یک برنامه ریزی دقیق و توافقاتی که صورت میپذیرد گردشگری رونق بیشتری را در بر خواهد گرفت.
رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی بیان کرد: یکی از سرفصل های مهم مطرح شده در دیدار با وزیر هنر و گردشگری و میراث فرهنگی عراق ، توسعه بخش گردشگری سلامت، و تبادل گردشگری تاریخی و آموزشی و تنظیم تفاهمنامه ای با امضای طرفین در این خصوص است
وی تاکید کرد: براساس توافقات اولیه پیشنهاد برقراری تورهای ترکیبی از دیگر کشورهای منطقه ارائه و مقرر شد دو کشور اهتمام ویژه ای در این خصوص داشته باشند.
انتهای پیام/