خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نارضایتی بازیکنان آلومینیوم از وضعیت مالی این باشگاه

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 04 شهریور 1404 - 15:29
وضعیت مالی باشگاه آلومینیوم اراک باعث نارضایتی بازیکنان و مربیان تیم فوتبال این باشگاه شده است.
تيم،آلومينيوم،فوتبال،برتر،ليگ،قراردادهاي

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال آلومینیوم اراک روز گذشته (دوشنبه) در چارچوب هفته دوم لیگ برتر فوتبال مغلوب خیبر خرم‌آباد شد تا بدون کسب امتیاز، در رتبه سیزدهم جدول لیگ برتر (با احتساب کسر امتیاز از سه تیم) بایستد.
از باشگاه آلومینیوم شنیده می‌شود که شاگردان مجتبی حسینی هنوز بیشتر از 10 درصد از آپشن قراردادهای فصل گذشته خود، به همراه بخشی از رقم قراردادشان را دریافت نکرده‌اند.
اعضای تیم آلومینیوم همچنین هیچ دریافتی بابت قراردادهای امسال نیز نداشته‌اند که این اتفاق، نارضایتی اعضای تیم آلومینیوم را به دنبال داشته است.
بعد از یک مسابقه تدارکاتی که عصر امروز برگزار می‌شود، تمرینات تیم اراکی تا روز شنبه تعطیل خواهد شد.
لیگ برتر فوتبال پس از دیدارهای امروز هفته دوم و به دلیل حضور تیم ملی فوتبال کشورمان در تورنمنت کشورهای آسیای مرکزی (کافا) متوقف می‌شود.
انتهای پیام/